Indo Boulevard


** Patty Brard (67) komt met haar eigen podcastserie. In ‘Patty’s levenslessen’ vertelt de SBS-coryfee over de zin en onzin van het leven en bespreekt ze haar eigen ups en downs. 

** Jermain de Rozario blijft actief in de ‘champions league’ van de restaurantwereld, zoals hij het zelf noemt . De Helmondse topkok wendde op het nippertje een faillissement af door het zogeheten WHOA-akkoord en een stille investeerder.  Hij schaamt zich er absoluut niet voor. Sterker nog, De Rozario vertelt graag in alle openheid over de financiële problemen waar hij mee te maken kreeg door corona. In de hoop dat collega’s daar kracht en inspiratie uit putten voor de toekomst.

Nyck de Vries, die dit seizoen voor Alpha Tauri zal uitkomen, is door vastgoedmiljonair Jeroen Schothorst voor de rechter gesleept. Volgens Schothorst houdt De Vries stelselmatig informatie achter en schendt hij daarmee de afspraken die de twee in 2018 hebben gemaakt bij het afsluiten van een leningsovereenkomst.

**28 jan NPO1  Hans Goedkoop  TV Monument :
Goedkoop is bekend als presentator van het programma Andere Tijden. Daarnaast presenteert hij ook De Gouden Eeuw, een documentaireserie waarin de presentator ‘het gewone leven’ ontdekt tijdens de zestiende en zeventiende eeuw in Nederland. In het programma De Indische Rekening ontdekt Goedkoop, die zelf Indonesische roots heeft, de geschiedenis van Indonesië.

Das Mag :
Elk boekje verschijnt net voor het begin van de maand. Het houdt de lezer gezelschap terwijl de maand verstrijkt en nodigt je uit anders naar de tijd van het jaar kijken. In Januari voert Alfred Birney een jonge folkie op die met zijn gitaar begin jaren zeventig rondzwerft langs allerlei adresjes van vage bekenden.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indo Boulevard

  1. R.L. Mertens zegt:

    @de Indische rekening;’de presentator etc.’- In Hans Goedkoop; de juiste man, die kort en bondig presenteeert, intervieuwd; zie zijn bijdrage bij de presentatie jl. van de Onderzoek resultaten dekolonisatie! Een ‘must see again’ via Niod. met zijn inhoudsvolle vragen/commentaren aan de pannelleden. Niet te vergeten natuurlijk zijn eigen onvolprezen tv. programma Andere Tijden. En ook zijn eigen tocht naar ‘voorheen Indië’; naar Atjeh waar hij met een Atjehse historicus ‘schaakt met als inzet;Toekoe Oemar’. Een schitterende tv.doc!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.