Het Indiëmonument krijgt een nieuwe plek op het Thaliaplein in Bergen op Zoom.

AD:
Henk Beijen van de Stichting Payung kijkt tevreden toe terwijl de shovel het Indiëmonument op zijn plek zet. Het monument verhuisde gisteren van Rozenoord naar het Thaliaplein. ,,We zijn heel blij met deze locatie.”
Beijen had eerst zijn twijfels. ,,De achterkant van de kerk is zo grijs en versteend. Maar Sjoerd van den Boom kwam met dit plekje, op het gras en tussen de bomen. Dat is heel mooi.” Het monument stond sinds vorig jaar bij partycentrum Rozenoord, maar nu er een nieuwe eigenaar is, moesten verenigingen én het monument een nieuwe plek zoeken
archieftopic

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.