Mail

Mail 1:
Kunt u misschien ook een oproep van mij plaatsen op uw website? Ik ben op zoek naar meer informatie over de man op bijgaande foto. Tevens zou ik graag ik contact komen met zijn familie. Het gaat om een inspecteur van politie met de naam Teerling of Teerlink (juiste schrijfwijze is mij helaas niet bekend). Hij was eind jaren veertig gestationeerd op West-Java, waarschijnlijk in de omgeving van Batavia. Alvast weer dank voor uw hulp! Mvg, Fredrik Willems

Mail 2
Ashoka Netherlands🇳🇱 and Indonesia🇮🇩 are inviting you! Join our Indo-NL Changemaker Circle and make a difference for young changemakers in Indonesia!

🌴 The Netherlands and Indonesia have a special relationship, embedded in their shared history. After Indonesia gained its independance in 1949, many “Indos”, people of mixed European and Indonesian ancestry, came to live in The Netherlands. Dutch culture is importantly influenced by them, especially when it comes to music🎸 and food🍛.

Do you have roots in Indonesia, a special interest in the “Insulinde”, or in the country that it is today? Indonesia still faces a lot of challenges, but also holds a great potential; 65% of the population is under the age of 40. And many of them want to create change for the good of all. Will you join us, to grow this movement together?

🙋🏽♂️🙋🏽🙋🏾♂️Ashoka supports changemakers in Indonesia for over 40 years. Over the years we have grown into a community of 197 Ashoka Fellows, reaching millions of Indonesian people. And we can do so much more, especially to engage young changemakers. If you feel a connection with Indonesia, and want to do something meaningful with it and meet likeminded spirits, this is your chance!

🍽️ Ashoka Netherlands is inviting you to join our first lunch on 9 December in Utrecht, serving delicious Indonesian food, to present you the Indo-NL Changemaker Circle. Join us and learn how we can grow this new community!

Contact Erlijn Sie (esie@ashoka.org), or Karin Müller (kmuller@ashoka.org).
You can find more information in our brochure: https://lnkd.in/egZGD7v2

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

2 reacties op Mail

 1. Boeroeng zegt:

  Mail 1
  Charles Teerlink was politieman
  https://www.nationaalarchief.nl/onderzoeken/archief/2.10.36.21/invnr/42/file/NL-HaNA_2.10.36.21_42_0358
  Geboren 10 jan 1905 in Meester Cornelis, overleden te Geldrop 26 okt 1963
  Zoon van Charles Teerlink en Ennie.
  https://www.bhic.nl/memorix/genealogy/search/persons?ss=%7B%22q%22:%22teerlink%22%7D
  https://www.genealogieonline.nl/400-jaar-familie-burgmans/I0918.php

  Charles huwde Johanna Louise Catharina Carolina Dozy

 2. Boeroeng zegt:

  Iemand mailde me deze scans.
  De benoeming van Ch. Teerlink was in 1931 zie delpher.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.