Boekoe Kita Green, Mirjam van der Rijst

Boekoe Kita Green is de vega opvolger van Boekoe Kita, het succesvolle, en eerste moderne kookboek over de Indische keuken met recepten en verhalen. Nu is het tijd voor de next generation! In Boekoe Kita Green komen 30’ers, 40’ers en 50’ers met Indische roots aan het woord. Geboren en getogen in Nederland, maar met net zulke mooie verhalen en herinneringen over wat hen en hun kookstijl typisch Indisch anno 2022 maakt: namelijk vegetarisch.  Bruna

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Boekoe Kita Green, Mirjam van der Rijst

  1. Boeroeng zegt:

    “””””Als je mijn eerdere review over Boekoe Kita gelezen hebt, dan ben je bekend met de manier waarop het boek is opgebouwd. Voor nieuwe lezers leg ik het graag uit. In Boekoe Kita en – nu dus ook – opvolger Boekoe Kita Green komen 30’ers, 40’ers en 50’ers met Indische roots aan het woord. Ze zijn dan wel geboren en getogen in Nederland, maar vertellen minstens zulke mooie verhalen en hebben warme herinneringen over wat hen en hun kookstijl typisch Indisch anno 2022 maakt: namelijk vegetarisch.””””     
    OngewoonLekker.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.