Moesson november

Blader in een inkijkbestand.

Moesson:
Onze nieuwste editie staat in het teken van Indisch bouwen.

Over hoe we in Nederland bouwen aan Indische woongroepen, hoe je op straat de Indische invloeden terug kunt zien, en over hoe er in Nederlands-Indië werd gebouwd. Prachtig hoe architecten en bouwkundigen hun signatuur aan een gebouw of constructie weten te geven. Hoe je soms tot in de kleinste details de invloeden van een cultuur kunt terug zien in een bouwwerk. En inspirerend om te zien hoe in de bouwkunst verleden en heden met elkaar verbonden zijn en zo de toekomst in gaan.

Moesson International verandert naam tot Indo International:. But if you are an English (or other language) speaking Indo and you don’t know Dutch, Moesson is a hard word to find – you will sooner google Indo

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.