20 okt Cabaretier uit Breda komt eindelijk in ‘eigen’ Chassé Theater

Na het overweldigende succes van de eerste tour gaat cabaretier Ricky Risolles nogmaals door het land met zijn theatershow Ya, dat is iets Indisch. De show wordt beschreven als de nummer één Indoshow van dit moment. En dit keer komt de show ook in het Chassé Theater. Daarnaast is hoofdrolspeler Jaro Wolff Bredanaar.
De theatershow “Ya, dat is iets Indisch…” van Ricky Risolles komt naar het Chassé Theater. In Breda wordt de tour van de show – met in de hoofdrol Bredanaar Jaro Wolff tevens afgetrapt. Daarnaast is de voorstelling de finale van het programma “Indische Verhalen” in het Chassé Theater.  bredavandaag.nl

Ricky Risolles op de Tong Tong Fair 10 sept 2022

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.