Tante Ietje – Indonesische Food

Tante Ietje: Welkom bij Tante Ietje, een Indonesische Toko gevestigd op de Marktveldpassage 1B in Vught. Tante Ietje is opgezet door haar zoon en dochter als eerbetoon. In de wijde omtrek van Den Bosch en Vught was Tante Ietje bekend om haar lekkere eten, open deur en gezelligheid. Dit alles willen haar zoon en dochter via deze Toko weer terugbrengen. De traditionele Indonesische recepten zoals Tante Ietje klaarmaakte zijn bewaard gebleven en nu voor iedereen te verkrijgen: Om mee te nemen, om gelijk op te eten of op een heerlijk broodje.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.