8/9 okt Pasar Malam weer terug in Utrecht – Oude traditie Spoorwegmuseum terug in andere gedaante

Eindelijk na vele jaren is het er dan toch van gekomen. De traditionele Pasar Malam, beter bekend als een exotisch Aziatisch markt en festival evenement met haar roots in Indonesië, is weer terug van weg geweest
Jaren lang vond dit evenement vroeger haar thuishaven in het Spoorwegmuseum totdat daar het directie en management beleid veranderde en de subsidies stop gezet werden. Dat betekende toen het einde van een jarenlange traditie, die nu eindelijk weer een vervolg gaat krijgen, zij het wel in een ietwat andere modernere en meer dynamischere, aan het heden aangepaste eigentijdse stijl.    duic.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.