Indo Boulevard

*** Roland en Boudewijn de Groot praten over hun moeder Fee Saueressig overleden in het jappenkamp.

*** Zie de video van   Brommer op zee  Een interview met Marion Bloem over haar boek ‘ Een meisje  van honderd’.  ” Dit rijke boek voert de lezer langs honderd jaar geschiedenis: van het koloniale verleden, wereldoorlogen, Japanse gevangenenkampen en het onafhankelijke Indonesië tot aan de skypende Indische oma’s in het heden ”  

*** Ezra Walian speelde een week geleden nog tegen Arema FC in het Kanjuruhan stadion, waar zaterdagavond een enorme ramp plaatsvond. Zeker 174 mensen kwamen om het leven tijdens rellen na afloop van het duel met aartsrivaal Persebaya Surabaya

*** Nyck de Vries racet in 2023 in de Formule 1. RacingNews365 heeft van bronnen in de paddock begrepen dat de Nederlander een contract heeft getekend bij AlphaTauri, waar hij teamgenoot van Yuki Tsunoda wordt. De move van De Vries betekent dat Pierre Gasly overstapt naar Alpine.

 

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.