Nyck de Vries 9e in debuut F1

RTL:
Ondertussen was Nyck de Vries met een heel andere race bezig. De voormalig kampioen in de Formule 2 en Formule E uit Friesland, had pas dit weekend te horen gekregen dat hij zou debuteren in de koningsklasse van de autosport.  Hij reed meer dan uitstekend in de Williams-auto. Hij reed de gehele race probleemloos mee rond de tiende plek.
Hij eindigde uiteindelijk als negende en werd uitgeroepen tot driver of the day. “Punten bij mijn debuut, wauw”, zei de 27-jarige coureur over de boordradio. “Heel erg bedankt.” 

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nyck de Vries 9e in debuut F1

 1. Boeroeng zegt:

  Zijn zus zou een ex zijn van Max Verstappen

  • Bert Siap zegt:

   Nu je toch bezig bent met Indo sportlui van de 4 e generatie ,hier heb je er weer eentje ! Pascal Struijk 23 jaar spelend voor Leeds United ( Engeland ) is opgeroepen door Louis Van Gaal .Struijk is in Belgie geboren ,dus ook gerechtigd om te spelen voor Belgie .Vader is een Nederlander ,moeder Indonesisch .Als hij definitief gekozen wordt door Van Gaal ,zal hij het Nederlands paspoort aanvragen ,bye the way hij zou ook nog eens voor Indonesie kunnen spelen . Dat noemen ze nou 3 kapstokken hebben Gelet op de Wereldranglijst Nederland staat 7e Belgie stond lange tijd eerste en Indonesia + plaats 160 ,geef ik Indonesia weinig kans .😎😎😎

   • Bert Siap zegt:

    Indonesische voetballers en ook andere sporters komen fysiek wat tekort om op Wereldniveau te acteren .Maar ze zijn wel sierlijk ,vlug en behendig alleen dat fysiek ja …. Een Indo -Belanda heeft van beiden wat ,Europees fysiek en Aziatisch sierlijk ,vlug en behendig .Wat schaken betreft dat Indonesische volk is dol op main catur ( schaken ) ,ze hebben een bevolking van 280 miljoen ,dus zouden ze evenredig veel grootmeesters moeten hebben ! Dat is niet het geval ! Indonesia telt slechts +10 grootmeesters ,zet daar Nederland naast +18 miljoen inwoners .Nederland heeft + 200 grootmeesters +300 Internationale meesters .Hoe ken ? Heeft te maken denk ik met organisatie van de Sportbonden .Er komt hier in Nederland een asielzoekster aanzeilen ,blijkt zij talent te hebben voor atletiek ,hardlopen .Zij wordt meteen onder de hoede gesteld van goede trainers en zij krijgt verder goede begeleiding ! Resultaat ? Zij haalt 2 gouden en 1 zilveren medaille voor Nederland op de Olympische Spelen ! De gebroeders Van Foreest zeer getalenteerde jonge schakers ,hoefden niet naar een gewone school maar zij gingen naar een z.g Sportschool waar leren gecombineerd werd met sport .resultaat beiden werden op de leeftijd van 15/16 jaar Grootmeester en Jordan speelt in de Wereldtop schaken en is ook de assistent van de Wereldkampioen .

 2. Boeroeng zegt:

  Is Indonesia niet een sleeping giant?
  Wie weet ontwaakt de giant na 2050
  Ook in de sport .

 3. Bert Siap zegt:

  @Is Indonesia niet een sleeping giant ? Zou kunnen maar weet het nog niet zo zeker ! Die orang penipu ( Oplichters ) tidak tidur .De Staat stelde 30 miljoen dollar ter beschikking aan Jakarta om een stadion te bouwen .Presiden Joko ging even kijken ,hoe het met dat stadion er voor stond .Nou zijn ogen rolden bijna uit zijn oogkassen ! Er stond een hoop troep en er waren een paar palen de grond in gestampt maar verder niets ,alleen maar rotzooi ! En het geld ,die 30 miljoen dollar was op ! Abis /Op /Weg ! 😎😜😂

  • A. Olive zegt:

   $30 miljoen is niets vergeleken met de oplichters van een solar co. “Solyndra”
   Obama ging er naar toe, zag de boel en gaf de o.k. om hun een lening van $535 miljoen te geven en de volgende maand waren ze bankroet.
   Biden verliest $1 miljard aan Covid relief omdat men zomaar kan invullen wat men wil hebben. Zelfs buitenlanders kregen het.

   • Boeroeng zegt:

    Arthur Olive… Blijf ontopic. svp
    Of borduurt door op een verwant onderwerp en indisch-gerelateerd svp

    • Bert Siap zegt:

     Ja 30 miljoen dollar lijkt niet veel maar je kunt er toch een leuk stadionnetje voor bouwen in een grote stad als Jakarta ,waar de jeugd dan bezig wordt gehouden ! Tijdens de afgelopen Olympische Spelen hield ik alleen de prestaties bij van Nederland en Indonesia ,je bent een Indo-Belanda of je bent het niet ! Nederland eindigde als nomor 7 met 36 medailles ,waarvan 10 gouden ,nog voor grote landen als Duitsland ,Frankrijk en Brazilie ! Fenomenaal ! Mijn Belanda kant was dus tevreden .Hoe zit het met die Indo kant ? Indonesia deed mee met 28 deelnemers in diverse sporten ,11 deden er aan Badminton 1x goud en 1x zilver goed gedaan ! Gewichtheffen 5 deelnemers 3x brons ook goed gedaan ! Indonesia eindigde op die Olympische spelen met 5 medailles op de 55 e plaats nog achter “” grote”” Staten als Kosovo ,Israel en Qatar .Wat die twee Sporten betreft Badminton en Gewichtheffen daar waren ze in de Koloniale tijd ook al goed in ,dus erg veel progressie is er niet gemaakt in andere sporten ! Kijk even naar een vergelijkbaar land als India ,daar stelde Schaken niet veel voor ,totdat Anand wereldkampioen werd ! Nu produceert India het ene schaakwonder na het andere o.a de tienjarige Praganandan en de talenten blijven uit de boom vallen .India is nu een Top Schaakland ! In Indonesia spelen er tientallen miljoenen mensen schaak maar een top schaakland kun je het niet noemen ! Als Indonesia op de Schaak-Olympiade tegen Nederland zou spelen ,4 spelers tegen 4 spelers verliezen ze met 4-0 .Als het Indonesisch voetbal elftal tegen het Nederlands elftal zou moeten spelen verliezen ze met 10-0 .Wat is er toch aan de hand met die top sport in Indonesia ? Er blijft teveel geld aan de verkeerde strijkstok hangen ,In plaats dat dat geld bij die sporters terecht komt ,verdwijnt het nu in de zakken van z.g sport Bobo,s .Tegenwoordig geldt zonder veel geld ,geen topsport ! De tijd dat een arme sloeber op blote voeten de Olympische Marathon won ene Abebe Bikila is al lang achter ons .😎😎😎

 4. Boeroeng zegt:

  https://www.autoblog.nl/nieuws/britten-vinden-nyck-beter-dan-max-3391221

  Nyck beter dan Max
  Maar wie heeft het relatief gezien beter gedaan? Verstappen of De Vries? Bij het Britse The Race zijn ze daar heel erg duidelijk over: Nyck de Vries! Hij krijgt namelijk de hoogst mogelijk score: een 10!

  Overigens, als ik zo her en der achtergrondinformatie vind, dan schijnen Nyck en Max elkaar al jaren te kennen

  • Bert Siap zegt:

   Ik dacht eerst dat die Max een stuk ouder was dan Nyck ,blijkt het omgekeerd te zijn ! Max is 24 jaar en Nyck 28 jaar ,alleen si Max is een beetje meer panjang (1.81 mtr ) dan si Nyck ( 1.67 mtr ) .Die Max Verstappen is eigenlijk een halve Belg ( vader Nederlander ,moeder Belgisch )Het jaarsalaris van Verstappen is +29 miljoen euro .Verstappen toetert al jaren aan de weg maar van die De Vries heb ik pas gehoord .Dat ze elkaar kennen verbaast mij niet ,het is een relatief klein wereldje die van die auto-racers .

 5. Leo Consul zegt:

  Nyck heeft volgend seizoen een vaste plaats bij AlphaTauri, het F1 zusterteam van Red Bull Racing. Mooie prestatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.