Moesson Juni

Blader in sneakpreview bestand.
Facebook van Moesson : Ons nieuwe juninummer is er! Moesson is terug in Den Haag. Terug naar de stad van Moessons jongere jaren. Daarom staat ons juninummer dit keer in het teken van “Indisch Den Haag”. Rubens Agaatsz siert de cover. Hij maakt de prachtigste vliegers voor de Tong Tong Fair en maakte deze kleurrijke vogel speciaal voor Moesson. Opdat we maar hoog en lang mogen vliegen. Verder bezochten we de oudste Toko van Den Haag en blikt Coos Versteegh terug op zijn boekje gebundelde artikelen dat hij veertig jaar geleden maakte voor de ‘Haagsche Courant’. Dit en nog veel meer vind je in ons nieuwe nummer.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.