Eerste kookworkshop Toko Neba groot succes

Zaterdag 21 mei was de aftrap van een nieuwe serie kookworkshops bij Toko Neba in Ede. Het thema van de eerste workshop was Streetfood. Onder leiding van chefkok Stephen de Ruyter werden de meest fantastische streetfood gerechten bereidt. De reacties van de bezoekers waren zeer lovend. “Je waant je echt bijna op Bali” aldus een bezoeker, “de ambiance is ontzettend leuk en ik heb veel geleerd over de Indonesische keuken. Stephen verstaat zijn vak echt en kan de kooktechnieken goed overbrengen.” EdeStad.nl 

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.