Indische families in Voorschoten bijeen op kumpulan

Bijna alle in leven zijnde hoofdrolspelers in het boek ‘Indische families in Voorschoten’ waren zondagmiddag 24 april bijeen in het verenigingsgebouw van de VOV aan de Prof. Einsteinlaan. De verhalenbundel, die het leven van deze families beschrijft voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, met veel aandacht voor de periode in Voorschoten, werd een jaar terug aan hen uitgereikt. Door de coronamaatregelen zat er toen niets anders voor hen op dan er een-voor-een voor langs te komen. Life In Letters, de uitgever van het boek, zegde toe een kumpulan te organiseren.Zondagmiddag jl. was het dan zover. Dik veertig Indische verwanten genoten met elkaar van een gezellige middag. Zoals het Indo’s betaamt nam iedereen wat lekkernijen mee.  voorschotensekrant.nl

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.