Moesson winkel komt terug

bron is www.denhaagcentraal.net via moesson fb
Vergroting maken.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Moesson winkel komt terug

  1. D.P. Tick zegt:

    Dat is goed nieuws.Ik vond atijd,dat je daar de echte Indische snacks kon krijgen en de echte Indische cadeau’s.Dus dit is een verrijking.Overigens wellicht leuk voor Moesson.Kreeg 2 dagen geleden het berichtdat VARA BNN productieteam Hazazah productions vd Indonesische ambassade de mededeling kreeg .dat er weer journalisten visa werden versterkt(oponthoud vw Corona).Tussen eind juni-medio juli (of vroeger)zail deel uitmaken v dat team om een film te maken over het sultanaat in de serie over de zgn roofkunst. Ik zal meegaan als adviseur mbt de Indonesische vorstenhuizen,mijn vrouw Gusti Yulianitha als afstammelinge vd laatste regerende sultan v Banjarmasin. Wanneer de 2e helft v deze serie zal worden uitgezonden is nog niet bekend.Men kan natuurlijk aan de media wel info geven. Ik ben te bereiken op kupang1960@gmail.com en facebook Donald Tick,of kan doorspelen naar Hazazah Productions/ProductiesDank

  2. D.P. Tick zegt:

    Zolang de Indische/Indonesische cultuur bestaat heeft Moesson bestaansrecht.Ik hoop,dat de nieuwe Moesson zich laat inspireren door de Brug magazine ook.Wat heb ik gesmuld vd Indische ervaringen uit Indie v velen.Indonesie is een land waar je nooit op uitgekeken raakt.Moesson is voor kmij echt een blad waar je veel uniek nieuws in voorkomt.De doos v Pandora. Complimenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.