Garoeda uit de as herrezen

Top-kok Ron Blaauw heeft de weduwe van Indië wiegend in de armen genomen en liefdevol nieuw leven ingeblazen. Op een iconische plek, met een rijsttafel en saté van geitenvlees om je vingers bij af te likken.

Bron. Vergroot en lees met deze link

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Garoeda uit de as herrezen

 1. D.P. Tick zegt:

  Wellicht goede kwaliteit,maar wel culinaire prijzen.

  • Bung Tolol zegt:

   Ja die kok heet niet voor niets Blaauw ,je betaalt je blauw ! 😜 Pak Blauw rekent op rijke Blauwen en niet op Blauwen van de Kelas Kambing .Hoe zit het met Blauwe Vogels ( Boeroeng Biru ) krijgen die korting of moeten ze gaan tawarren in dat restaurant ? 😂🐱‍🚀🤷‍♂️

    • Bung Tolol zegt:

     Ha ha adequaat gereageerd ! Boeroeng itu weet wel op elk potje een dekseltje te vinden ! Wat die prijzen in restaurants betreft ,komt vooral door de huizenhoge huren .Deze monumentale panden zitten dan op plaatsen in het centrum met hoge parkeerdruk .Neem het centrum van Amsterdam ,als de toeristen wegblijven kun je er een kanon afvuren ,zonder iemand te raken ,een uurtje parkeren kost 10 euro ,een biertje op sommige plaatsen 5/6 euro voor 25 cl .Een Amsterdammer gaat dan het centrum mijden en via het Internet spulletjes bestellen .Bij mij ( Net buiten het centrum ) zit een restaurant modern ingericht ,vegetarisch en ook wat vlees ,redelijke prijzen en van de Gemeente mogen ze die parkeer-plekken als terras gebruiken .Dus in plaats van tegen geparkeerde auto,s aan te kijken ,zie ik mensen gezellig op het terras ,Als ik bekenden zie gaan ze liever bij mij naar het toilet dan bij dat restaurant boleh hoor ,Die Israelier draait als een trein ,hij heeft ook nog eens geen hoge huur + 1500 euro p.m .Wat natuurlijk belangrijk is ,goed Openbaar Vervoer ,kan niet beter in mijn buurt nu ook de Metro er rijdt ,Niemand komt per auto naar dat restaurant .Dhr Tick heeft het goed gezegd ! “” Wellicht goede kwaliteit ,maar wel culinaireprijzen !”” Ja kan niet anders met een TOP-KOK .Wat je wel krijgt in zo,n geup-grade buurt als waarin ik woon is de voertaal in ( veel ) restaurants en cafes is het Engels geworden ,veel buitenlands personeel ,veel expats ,nou ja geeft niet ,je bent E.U of je bent geen E.U ! 👍😁😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.