10.000 Voormoeders project – IGV

Wat weten wij eigenlijk van onze Aziatische voormoeders? Een naam, een vergeelde foto, misschien een anekdote. Toch is zij vaak de sleutel tot het begrijpen van onze familiegeschiedenis. Terecht staat zij meer en meer in de belangstelling, maar toch, het lijkt dat niet meer dan een tipje van haar sluier is opgelicht. Daarom is de IGV samen met stichting VerhalenOverLeven en anderen gestart met een project om onze Aziatische voormoeders beter te leren kennen.    IGV

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 10.000 Voormoeders project – IGV

  1. ellen zegt:

    Ik heb wel enkele (voor)namen van enkele Inlandse voormoeders van mij, en ook een stukje geschiedenis, maar geen enkele foto. Mijn oma had wel een foto van haar Inlandse moeder, een Javaanse Christenvrouw. die mijn oma altijd bij zich droeg. Maar na het overlijden van oma, konden wij die foto niet meer vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.