Dansproject Maluku

Moesson:  28 januari 2022 is de release date van een nieuw dansproject: “Maluku”. Regisseur Mano Beeftink: ‘Het is een project over de Molukse identiteit. Veel boeken, films en TV-shows zijn al gemaakt over de Molukse identiteit, maar de meeste kiezen de invalshoek van het verleden. Nu is de tijd voor een nieuw geluid: de invalshoek van de toekomst. Hoe kan de pijn van vroeger worden erkend? Hoe kun je vergeven en doorgaan? Hoe kun je bloeien als jonge Molukse artiest?’  De trailer van de voorstelling is via deze link te bekijken.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.