Theaterversie te zien : Lichter dan ik

Toptheater
Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van: Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds en Kickstart Cultuurfonds. ‘Lichter dan ik’ is online gezet in het kader van de landelijke actie Kapsalon Theater, om de voorstelling voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken in een tijd waarin de theaters helaas gesloten moeten blijven.
‘Lichter dan ik’, geschreven door Dido Michielsen en bewerkt voor toneel door Esther Scheldwacht, is het aangrijpende verhaal van een jonge vrouw die de standenmaatschappij van Indonesië wil ontvluchten en haar eigen pad kiest. Als zij vervolgens als njai, oftewel huishoudster en minnares van een Hollander, een dochter op de wereld zet, blijkt de vader hun relatie noch de dochter te willen erkennen.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.