Crowdfunding

Project 1  Een ode aan Bram Olckers
De documentaire gaat over het leven van mijn oudoom Bram Olckers, die in de Tweede Wereld oorlog overleed aan de Birma spoorweg in Thailand. Over dit verlies werd binnen mijn familie gezwegen. Doordat verdriet blijkbaar overgedragen kan worden aan opvolgende generaties, is dat onbewust bij mij terecht gekomen. 

Project 2 Foto Americain:
De crowdfunding voor het boek van mijn tentoonstelling ´Foto Americain – Wie zijn wij´ in Fotomuseum Den Haag is bijna op de helft! Samen met Luvia van Bold Idea en Wim van Sinderen van Fotomuseum Den Haag hebben we het ontwerp gemaakt. Het is helemaal klaar voor de drukker. Help mij om die laatste stap te zetten.
Foto : zusjes Tielman

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.