Moesson januari

Blader in preview

FB: Het allereerste nummer van 2022 is er!✨Danseres Cheroney Pelupessy siert samen met dit mooie gedichtje van Jessica Anthonio de cover van het januarinummer, deze keer geheel in het teken van Poëzie.💫 Deze maand sprak Moesson met Indisch dichterspaar Robin block en Ellen Deckwitz over je ontheemd voelen en de helende kracht van poëzie, delen we zelfgeschreven gedichten ingezonden door Moessonlezers en hield Dewi de Nijs Bik speciaal voor Moesson een dagboek bij in de aanloop naar de verschijning van haar dichtbundel ‘Indolente’.Dit en nog veel meer lees je in het januarinummer. Deze week op je deurmat óf te bestellen via onze website.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.