Eddy Zittir komt uit Indonesië maar is verknocht aan de Goudse natuur

Eddy Zittir: „Ik woon al wel bijna heel mijn leven in Alphen, maar ben geboren in Indonesië. Vanaf de middelbare school ben ik als kind met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Er woont nog wel familie in Indonesië, dus af en toe gaan we op bezoek. ”  Leidsch Dagblad

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eddy Zittir komt uit Indonesië maar is verknocht aan de Goudse natuur

 1. Boeroeng zegt:

  De indische naam Zittir ken ik niet. Wel Zitter…..met e .
  Foutje van de krant, neem ik aan.

 2. waluparmo zegt:

  Ik ken een EMMY ZITTER uit Makassar die an de Justitelaan woont.Wal Suparmo

 3. Boeroeng zegt:

  onderwijl op instagram:

  • Bung Tolol zegt:

   Ja Gouda ! Wow ! Mooi stadje ,speciaal dat mooie Stadhuis ! Maar in die kop van dat artikel staat Dhr Zitter is verknocht aan de Goudse natuur ! Zou best kunnen ,want Gouda is een van die wat grotere steden midden-in het “”Groene Hart “” Ja waarom plaats je dhr Zitter dan op een foto met op de achtergrond dat spuug-lelijke flatgebouw ? Waarom niet dhr Zitter op de foto gezet met op de achtergrond die mooie natuur van Gouda ? En dan ook nog eens zijn naam verkeerd spellen ! Dus een klein beetje journalistiek prutswerk ! 😜🤣😂 Dhr Zitter krijgt van mij een 10 ! en die journalist een 3 !

 4. Anoniem zegt:

  Dag Eddy ZittEr er was een grote familie ZITTER uit Cheribon die in de “suiker”zaten. Vele nazaten wonen inmiddels in Nederland – verspreid over verschillende provincies..
  Je lijkt spekerd op mijn familie mn mijn neef P. Horn wiens moeder begoren ZITTER was….Mijn moeder was ook een…ZITTER..enzv enzv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.