Indisch in Beeld

Bijgaande schoolfoto van een schoolklas van mijn vader, Hans Vermeulen, dateert van 1939 (of daarna). In die tijd woonden mijn grootouders in Bandoeng na uit Den Pasar te zijn gekomen.
Het is een mooie foto met duidelijk herkenbare gezichten. Helaas is mijn vader niet meer in leven en kan ik niemand meer vragen waar en wanneer deze foto genomen is. Wellicht herkennen uw lezers iemand of vinden zij het leuk.
Beste groet, Robert Vermeulen , Voorburg

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

2 reacties op Indisch in Beeld

  1. Belindda zegt:

    Hier staat mijn mama op Francoise Wolff Eman – of tewel Puck Eman – de foto moet zijn uit ongeveer zo te zien 1948, 1949 of 1950 – ik weet niet hoe oud ze was hier, ze kan het ook niet meer zo herinneren – mijn mama is uit 1943 namelijk en zat op verschillende scholen ivm haar vaders baan bij de Borsumij

  2. antoon Cornelissen zegt:

    een ogenblikje hoopte ik dat het Loes hartz-Lowensteijn, mijn moeder was dat met die klas stond …helaas bij vergroting viel zij in het gat …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.