Bij Café Saté hangt de lol in de lucht

André Hazes brult er Bloed, Zweet en Tranen. The Singing Chef tapt biertjes en zingt af en toe een nummertje mee. Een bezoek aan Café Saté in Westerpark is een belevenis. Maar de hamvraag is natuurlijk: hoe zijn de sateetjes? Café Saté is een stukje Jordaan in Westerpark.  Bij deze nieuwe zaak op het Hugo de Grootplein lijkt iedereen elkaar te kennen; zó gemoedelijk gaat het eraan toe. Als we er zondagmiddag binnenlopen, worden we hartelijk welkom geheten door eigenaar Jani Beemster, die tot voor kort Jani Hair & Beauty in Alkmaar bestierde.  De Westkrant

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.