Indisch eetcafé Nusa in Woerden

 Indisch eetcafé Nusa opent binnenkort de deuren in Woerden. En dat gaat gebeuren op dinsdag 23 november om 16.30 uur. “We hebben heel veel zin om Nusa in Woerden te openen”, vertelt eigenaar Joost van Vliet, die Nusa samen met zijn vrouw Wayan runt.    indebuurt Woerden

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indisch eetcafé Nusa in Woerden

  1. Bung Tolol zegt:

    Ja ik had nog nooit van Woerden gehoord ,laat staan dat ik er geweest was ! Nou effe googelen ,tjonge jonge oud vesting-stadje ziet er prachtig uit ! Wat Joost van Vliet en isterinyai Wayan betreft ,ze openen op de 23 e november en de 26 e november wordt die Lock-down afgekondigd ingaande per 28 november ! Kassian ( nieuwe spelling kasihan ) Nou nochtans veel redjeki ,mooi gebouw ,mooi stadje lekkere makanan ! 👍😊😁 Wat wil je nog meer zoete lieve Gerritje !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.