Lain Sayang Lain, expo nov in Rotterdam

Suzanne Liem  schrijft:
FOTO expositie Lain Sayang Lain, vier generaties Molukkers in Rotterdam De hele maand november op de Lloydkade in Rotterdam De expositie Lain Sayang Lain (vrij vertaald: wij kijken naar elkaar om) toont een dwarsdoorsnede van vier generaties Rotterdamse Molukkers. Rotterdam is een stad die voor veel Molukkers een bijzondere betekenis heeft. De meesten hebben in het Lloydkwartier voor het eerst voet op Nederlandse bodem gezet.  De hele maand november staan tien portretten van Rotterdamse Molukkers op de Lloydkade, waarvan zes meer dan levensgroot (3 bij 4 meter). Schrijver Sylvia Pessireron en documentair fotograaf Suzanne Liem sloegen de handen ineen om met indringende portretten en openhartige citaten de verhalen van deze Rotterdamse Molukkers te vertellen.

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.