31 okt Reizen door Indonesië ‘vanuit je luie stoel’

 Al bijna twee jaar is reizen naar Indonesië vanwege de pandemie onmogelijk. Maar in je verbeelding kan er veel. Dat weet journalist/schrijver/dichter Ko van Geemert als geen ander. Daarom schreef hij de literaire reisgids ‘Verstoten uit het paradijs. Jakarta, Bandung en Surabaya door de ogen van schrijvers’. Zondag 31 oktober vertelt hij in het Oud Burgeren Gasthuis (OBG) aan de Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen over zijn boek en laat hij beelden zien, van vroeger en nu. Aanvang 13.00 uur, entree 5 euro. Aanmelden is verplicht en wel via: steunpuntnijmegen@pelita.nl.  brugnijmegen.nl

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen, Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.