Jort Kelder onder vuur door opmerking over Aziaten

Op1-presentator Jort Kelder heeft vandaag op sociale media veel kritiek gekregen na een opmerking over Aziaten in de talkshow van donderdagavond. Hij stelde in een gesprek over Netflix-serie Squid Game dat ‘Aziaten precisie en delicatessen aan enorme wreedheid combineren. Denk aan hoe er met dieren omgegaan wordt, er worden in de Aziatische wereld hele stukken uit levende vissen gehaald.
Veel Nederlanders van Aziatische afkomst ergeren zich eraan dat Kelder alle Aziaten over één kam scheert. Er wordt op gewezen dat Kelder in het verleden vaker zulke stellingen over Aziaten heeft geponeerd.  destentor.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Jort Kelder onder vuur door opmerking over Aziaten

 1. Robert zegt:

  OOk in de “Westerse” wereld wordt wreed omgegegaan met mensen en dieren, dus niet alleen dieren.Kijk maar naar de “Westerse” geschiedenis.

 2. Robert zegt:

  Hoe gaat het met Meneer Somers? Ik mis hem hier op deze website?

  • Boeroeng zegt:

   Ik ontvang geen bericht van Greetje, echtgenote van Jan.
   En ik vind het moeilijk haar te mailen . Ik wil haar niet lastig vallen met vragen .
   Ook ik en andere vaste lezers denken aan Jan

   • Pierre de la Croix zegt:

    Aangezien Jan over jaren een “vaste waarde” is geweest voor I4E, door de meeste bezoekers van je site zeer gerespecteerd en gewaardeerd om zijn formidabele kennis en beminnelijke persoonlijkheid, lijkt het mij toch gepast als je bij zijn Zeeuws meisje, mede namens veel van zijn fans, vraagt hoe het met hem is.

    Een blijk van warme belangstelling voor en medeleven met een oude sobat zal toch niet worden gezien als ongewenste inbreuk in de privé sfeer van Jan en zijn familie.

 3. Indoindo zegt:

  Kelder is dom. Hij weet niet waar hij het over heeft. Kan mij aan ergeren

 4. vandenbroek@libero.it zegt:

  Jort Kelder lijkt mij best een intelligente man, maar hij uit het niet en dat blijkt wel: „ Aziaten combineren precisie en delicatessen aan enorme wreedheid. Denk aan hoe er met dieren omgegaan wordt, er worden in de Aziatische wereld hele stukken uit levende vissen gehaald“. ou Jort, zo kan het wel

  Is die overgelopen Kelder lid van de Partij voor de Dieren en tot overmaat van ramp ook nog vegetariër? kreeften worden in de beschaafde wereld toch ook in kokend water gegooid? Hoe kan hij toch zulke dingen na de Holocaust beweren? Een Belg zei dat Nederlanders een chronisch gebrek aan historisch besef vertonen, nou dat blijkt wel

  Jort maakt er Gortepap van, deze HOLLE Lander is de overbekende combinatie van aan vergeetachtigheid grenzende dementie en totale onbenulligheid.

  Is hij wel ingeënt tegen de griep?

  • R.L. Mertens zegt:

   @JKelder; ‘precisie en delicatessen etc.’- Bracht ooit een bezoek aan Dachau. Stond bij een verbrandingsoven, bij de berekening van de ontwerper; met hoeveel minimum gas hij optimale slachtoffers kan maken…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.