Deelnemers gezocht

Mijn opa is als Nederlander geboren op Java. Ik voel mij dus ook in zekere maten verbonden met de Nederlanders-Indische gemeenschap. Daarom vind ik het ook belangrijk dat deze groep vertegenwoordigd wordt op tv. Daarom vraag ik u het volgende.

Voor het tweede seizoen van het NTR-programma ‘Wie denk je wel dat je bent?’ zijn we op zoek naar kandidaten (20 t/m 70 jaar) afkomstig uit de kleinste dorpen van ons land, die mee willen doen aan ons humoristische en wetenschappelijke programma. Presentatoren Joep van Deudekom en Rob Urgert onderwerpen de kandidaten aan psychologische, sociale en fysieke experimenten. Wij zouden het waarderen als jullie ons willen helpen bij het werven van kandidaten door onze onderstaande oproep te delen. Of als je het zelf geweldig lijkt om mee te doen, geef je vooral op!

KANDIDATEN GEZOCHT
Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn terug met een nieuw seizoen van het NTR-programma ‘Wie denk je wel dat je bent?’, een programma vol psychologische, sociale en fysieke experimenten en een goede dosis humor. 
Ben jij iemand van de feitjes? Of luister je meer naar je onderbuikgevoel? Ben je perfectionistisch, of een verstrooide chaoot? Aai jij elke hond of kat die voorbijkomt? Ben je een echt stadsmens of geniet je van jouw leven op het platteland? Kortom, wil jij weten wie je bent, hoe je op bepaalde situaties reageert en de wetenschap helpen met verrassende uitslagen? Ben je nieuwsgierig kijk dan hier een aflevering terug: https://www.npostart.nl/wie-denk-je-wel-dat-je-bent/VPWON_1303899 Of geef je gelijk op via: https://blazhoffski.nl/wiedenkjeweldatjebent

Hartelijke groet, Floor van Lent Redacteur – Wie denk je wel dat je bent?

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.