Indonesië actueel

*** Islamitische Indonesiërs worden conservatiever, maar sterke geëmancipeerde vrouwen gaan er lijnrecht tegenin, schrijft Annemarie Kas in haar laatste artikel als NRC-correspondent Zuidoost-Azïë. NRC
*** Een rechtbank in Indonesië heeft op donderdag 16 september 2021 bepaald dat president Joko ‘Jokowi’ Widodo en andere hoge regeringsfunctionarissen ervoor moeten gaan zorgen dat de luchtkwaliteit in de Indonesische hoofdstad verbetert.  indonesienu.nl
*** Een Nederlander is in Indonesië gearresteerd in een grote skimmingzaak. Bij het delict, waarbij geavanceerde apparatuur in een pinautomaat werd geplaatst, werd 17 miljard roepia buitgemaakt, omgerekend ruim een miljoen euro.  Telegraaf.nl
*** Bij een vuurgevecht in de binnenlanden van Sulawesi hebben Indonesische veiligheidstroepen de leider van een islamitische militie gedood. In een verklaring spreekt het Indonesische leger van een grote overwinning in de strijd tegen terrorisme. NOS
*** Buitenlandse bezoekers die een ‘essentiële reis’ naar Indonesië willen maken, kunnen het land weer in, mits volledig gevaccineerd en in bezit van een zakenvisum. zakenreis.nl
*** Het aantal corona-besmettingen is spectaculair gedaald.  Het is nu afwachten, hoe de regering van Indonesie een terugkeer naar het “normale” leven zal organiseren. oostjava.info

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.