29 sept Tong Tong meets Erasmus Huis Jakarta

Op 29 september a.s. vindt in het Paard in Den Haag een gevarieerd muzikaal programma plaats onder de titel Tong Tong meets Erasmus Huis Jakarta, georganiseerd door het Erasmus Huis in Jakarta, DutchCulture in Amsterdam en Stichting Tong Tong in Den Haag.

Erasmus Huis zet zich al meer dan 50 jaar in voor een duurzame culturele relatie tussen Nederland en Indonesië; en dat Stichting Tong Tong al sinds de jaren zestig de banden met Indonesië aanhaalt, is hopelijk algemeen bekend onder bezoekers van de Tong Tong Fair. Voor het eerst slaan beiden de handen ineen met dit programma in het Paard. Diverse artiesten treden op van wie het werk sterk is beïnvloed en geïnspireerd door o.a. de Indonesische, Indische en Nederlandse cultuur. Na een lange periode online ontmoetingen snakken we allemaal naar een fysiek evenement waarbij we elkaar kunnen ontmoeten.
Er zijn kaarten voor het middag- en het avondprogramma en passe-partouts voor het hele programma   . Tong Tong Fair

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.