Meisenbacher, genealogische website 220.000 personen !

Onlangs heb ik een mijlpaal bereikt: in ‘mijn’ genealogische database staan nu meer dan 220.000 personen. Het betreft veel families/gezinnen waarvan minstens 1 persoon in voormalig Nederlands Indië is geboren/gestorven/getrouwd.

Wellicht staan uw (voor-)ouders hier ook. Zeker als u geen Nederlandse voorouders heeft, of maar 1, is de kans groot. Ook kunt u hier, als u op een persoon klikt, meer gedetailleerde gegevens zien waaronder bij de bronnen vaak een link naar het document waar u de gegevens zelf kunt bekijken.

Ik heb ook veel informatie van betrokken personen zelf over hun familie hier vastgelegd. Dus, als u uw voorouders niet kan vinden, neemt u alstublieft contact met me op. Ook als u aanvullingen, correcties, gescande foto’s etcetera heeft.

Mijn contact gegevens treft u op de welkomspagina van Geneanet, waar deze database staat. https://gw.geneanet.org/mmeisenbacher_w

Oh ja, u zult uzelf niet zien staan want nog in leven zijnde personen worden door Geneanet niet getoond vanwege de wetgeving op privacy. Hoogstens ziet u een kruisje. Maar heeft u vragen dan kunt u altijd een bericht aan mij doen via Geneanet.

Alleen alstublieft geen vragen als ‘heeft u mijn tante Toetie gekend?’ want zo oud ben ik nog niet en bovendien is er in elke Indische familie wel een tante Toetie.

Ook ben ik zelf nog op zoek naar familie. Dus bij deze, bent u toevallig een zoon/dochter van Simon van Velzen (Lout, Hennie, Marie Henriëtte(Miep) of Emelie) of een kleinkind? Dan heel graag contact want Simon is een volle neef van mijn opa. Bovendien zijn ze beiden in het kamp op Flores overleden.
Met vriendelijke groet, Marianne Meisenbacher

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.