Nijmegen: Indische verhalen gebundeld

Vorig jaar hadden Indische organisaties in Nijmegen na de afgelasting alternatieven bedacht: ‘Melatie-campagne’ en ‘Heel Nijmegen Vlagt’, dit jaar wordt een verhalenbundel uitgegeven met de naam ‘(On)Gedeelde ervaringen’ van het Indisch Cahier Nijmegen.
In de bundel staan persoonlijke verhalen van oorlogsgetroffenen of hun nabestaanden. De portretten worden vergezeld door archiefbeelden die door de betrokkenen zelf zijn aangeboden. Een mooi voorbeeld uit het cahier is het verhaal van de Nijmeegse Elsje Mulder. Zij overleefde met haar moeder twee Japanse kampen maar verloor haar jongere zusje.   RN7

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.