De kroepoekmummie

Beste vrienden/relaties,

Er is een herziene druk van ‘De Kroepoekmummie’. Dit was nodig. Graag wil ik dit middels dit mailtje toelichten.

Een paar jaar geleden schreef ik een artikeltje aangaande ‘Onze Mooie Zonden’. Ik stelde: investeer altijd in een redacteur. Altijd. Waarom? Je leest over je eigen fouten. Wellicht herkenbaar voor degene die ook schrijven. Echter maak ik een grote miscalculatie bij de uitgave van De Kroepoekmummie en blijf ik zelf ditmaal in gebreke… Bij De Kroepoekmummie leunde ik teveel op externe redacteurs van de uitgever. Mijn verwachtingen sprak ik niet uit, het was een aanname. Consequentie: een verhaal met soms pijnlijke (en achteraf: onnodige) fouten.
Al doende leert men gelukkig. Welnu: er is een herziene druk van De Kroepoekmummie. Alle fouten zijn eruit gehaald.

Ik vind het fijn dit aan jullie te ventileren. Dank voor jullie aandacht en ook voor de adviezen. Met groet en tot gauw,
Ferdy

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.