Beterschap !

Voor Jan en Pierre.
Ook voor Jacques Brijl die net uit het ziekenhuis is na een zwaar ziekbed.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Beterschap !

 1. Elmi zegt:

  Beterschap mannen!

  • Bung Tolol zegt:

   Nou ik ben blij dat mijn mati ( Surinaams voor vriend ) P.P weer gezond rondloopt ,die “”Rare”” Semaranger wordt straks zomaar 100 ! Bukan Main ! De heer Somers had ik al beterschap gewenst maar ……………………… Ik had de hoog geachte heer Brijl vergeten ,alweer bukan main tolol dese ! Nou heer Brijl veel en veel beterschap ! De mensen ,die nog lintjes nodig hebben kunnen u nog niet missen ,ja sorry maar u bent onmisbaar ,u ziet met eigen ogen ,hoe u die nabestaanden een hart onder de riem heb gestoken !

   • Pierre de la Croix zegt:

    “Onkruid vergaat niet” zullen we maar zeggen, Boeng T. en een Semarangs straatslijpertje kan misschien wel tegen een extra stootje. Maar ….. “djangan ngaloop njoo” zei mijn wijze baboe als ik in haar ogen te overmoedig over het noodlot sprak. Ik klop dus snel af.

    • Bung Tolol zegt:

     @PP ik had uw e-mail gekregen van si Boeroeng maar plotseling deed mijn computer gek ,meestal ben ik diegene die gek doet en toen was ik uw e-mail kwijt ,ja tolol zeker ! Heb net Boeroeng weer gemaild voor dat e-mail adres maar ja misschien wordt hij ook een beetje boson van mij ,lijkt mij wel leuk beetje omong omong met u maar jangan lupa ik weet niet veel over Indie ,was als 3 jarige peuter gedeporteerd door onze Bung Karno ,had onze Bung wel gelijk in ! U hoeft uw e-mail niet over deze site te geven ,krijg hem wel van si Boeroeng ! groeten ook aan uw echtgenote !

 2. Pierre de la Croix zegt:

  Dank je wel.

 3. Jan A. Somers zegt:

  Allemaal bedankt!!! Ben nu weer thuis. Op cardiologie ben ik sinds 1987 kind aan huis. Als ik de gang binnenloop hoor ik het al: Dag meneer Somers. Toen ik naar de katheterisatiekamer moest, moest Zeeuws meisje van een nieuweling verder wachten in de familiekamer. Maar direct daarna de bazin: Blijft u maar lekker zitten mevrouw Somers, heeft u overigens al koffie gehad? Met een slokje melk!
  Nu nog twee ingrepen. Elke keer beginnen bij nul op de wachtlijst. Op de net voorbije behandeling heb ik acht welen moeten wachten. Dankzij Trump’s griepje.

 4. ellen zegt:

  Heren Jan, Pierre en Jacques, een goed herstel toegewenst. Sterkte.

  • Pierre de la Croix zegt:

   Dank Ellen (De Bats?).

   Ik leef nog en begin alweer te spartelen in mijn schuttersputje. Tja …. vooroorlogse onderdelen beginnen sleets te raken. Hier gaat het knarsen, daar piepen. Wanneer het oliespuitje niet meer helpt is er gelukkig nog toean/djoeragan dokter met zijn mes en timmerdoos.

   • Jan A. Somers zegt:

    Ouwe mensen lijden aan PHPD (pijntje hier, pijntje daar). De dokter op onze TNO-afdeling noemde zichzelf loodgieter met HBS-diploma.

 5. R.L. Mertens zegt:

  @JASomers/PierredelaCroix/JacqBrijl; ‘old soldiers etc.’- IK zie u fronsen! Echter we mogen met elkaar van mening verschillen……maar zonder jullie als opponenten(!) wordt het voor mij een saaie boel. Jullie polymeren onder eigen naam! Met open vizier…wat moet ik met die naamlozen, die van alles uitkramen. Heren kom zo snel mogelijk weer terug … in de arena van het woord. Slik alle voorgeschreven pillen…wordt beter. Want old Indo’s never ….

 6. van Beek zegt:

  Beterschap toegewenst pak Somers, pak de la Croix en pak Brijl

  Salam,
  Mas van Beek

 7. Jan A. Somers zegt:

  Tot zover bedankt voor de goede wensen. Het is en blijft hier op I4E toch een leuke kampong. Bij mij moet het echte knutselen nog beginnen. 2x. Doen ze niet in Delft, maar in Den Haag. Zit nu in de wachtlijsten: Corona. Sommige zaken verhuizen van Den Haag naar Delft, andere zaken juist andersom. Net hoe of de bedden/personeel kan worden ingezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.