Indonesische testzwendel: oplichters hergebruikten teststaafjes op vliegveld

In Indonesië zijn zo’n 10.000 passagiers op het vliegveld getest met reeds gebruikte corona teststaafjes. Dat zegt de Indonesische politie. De bedenkers van dit plan zouden hier volgens de politie duizenden dollars aan hebben verdiend.   Telegraaf.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Indonesische testzwendel: oplichters hergebruikten teststaafjes op vliegveld

  1. D.J. Sigmond zegt:

    Dit geheel ter zijde: er wordt door De Telegraaf bericht over HET vliegveld van Sumatra. Duidelijk is dat de verslaggever weinig verstand van zaken heeft. Sumatra bezit 14 officiële vliegvelden, waarvan 3 internationaal. De berichtgeving doet zó veronderstellen dat Sumatra een plaats is met een vliegveld.

  2. Bung Tolol zegt:

    Ja heer Sigmond ,zonder die foto bij het artikel zou u helemaal gelijk hebben maar op die foto staat de naam van dat vliegveld : Sultan Mahmut Badaruddin 2 International airport ,en dat vliegveld ligt bij Palembang .Die verslaggever had beter kunnen schrijven : Vliegveld bij Palembang op Sumatra .

  3. waluparmo zegt:

    Allemaal MIS.Het is Gebeurd op KUANALANMU AIRPRT in MEDAN. ALLE SCHULDIGEN ZIJN INMIDDELS AL ONSTAGEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.