Eredoctoraat voor Victor Hayes

SFU nieuws
Victor Hayes, een pionier op het gebied van informatietechnologie en communicatie, speelde een cruciale rol die leidde tot het succes van Wi-Fi. De oprichting ervan lanceerde een miljardenindustrie, die de manier waarop mensen werken, studeren en leven fundamenteel verandert

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eredoctoraat voor Victor Hayes

 1. Boeroeng zegt:

  Bijgenaamd de vader van de wifi.
  Ik denk wel eens dat hij in het buitenland bekender is dan in Nederland voor zijn pionierswerk

  • Mister Bule zegt:

   Yep. En zelfs in het buitenland is het behalve een paar artikels in vakbladen ook maar slecht gesteld met zijn bekendheid. Ik weet nog dat in het IT & Networking gedeelte van studies van onze zoon, in het behandelen van de 802.11 standaard, Vic totaal niet genoemd werd.

  • Ferry zegt:

   Een paar jaar geleden was er in het souterrain van Paleis Soestdijk een mooie tentoonstelling van Nederlandse uitvindingen/uitvinders. Vic Hayes ontbrak echter. Ik heb de organisatoren attent gemaakt op deze omissie maar weet niet of ze dat hersteld hebben.

  • Bung Tolol zegt:

   1 woord ! BESCHEIDENHEID !!!!!!!!!! Dat zie je zo aan die man ,die wil zijn ding doen ( techniek ) maar is wars van al die poespas erom heen .!šŸ‘

  • Mr. B. zegt:

   Ondank is ā€˜s werelds loon.

   • Bung Tolol zegt:

    Vaak krijg je pas NA je dood ,de eer die je verdiende ! Zo zal het Vic Hayes ook wel vergaan ,misschien komt er zelfs een standbeeld van hem of worden er massaal straten naar hem vernoemd ,want Wi-Fi is toch een wereld uitvinding ! Wie het ook zo is vergaan ? Vincent van Gogh ! Tijdens zijn leven verguisd en niet begrepen ,niemand kocht wat van hem ,dankzij zijn broer bleef hij in leven ! Kijk nu ! alsnog erkent als een van de grootste schilders aller tijden ! Zijn geestes kinderen ( De schilderijen ) brengen miljoenen en miljoenen op ! Heeft Vincent er dan wat aan ? Nee ,nol,nada,niets ! Alle profit gaat naar mensen ,die zelf niet eens een kwast kunnen vasthouden !

 2. Boeroeng zegt:

  Update , het boekje van Vrugtman

  Bovenstaand artikel is geschreven door een vaste webloglezer
  Vader van Vic Hayes was in jappenkamp Harima, samen met een oom van Jacq Brijl  Een nicht van Vic is regelmatig medewerker van deze weblog en medebeheerder van de facebookpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.