update februari van Imexbo.nl

Zie de updatepagina, vind linkjes naar pagina’s met oa deze namen en nog meer :
Eijkman, Anneke van Dam de weduwe Hendriks, Willem Boss van Charante Hendrik Adolf Schlundt Bodien, Hector Kruijsboom , Stecher, André gehuwd met Mac Gillavry, Gezinus Jan Oortwijn, Eveline Louise Wilhelmina Schuurman, Christiaan August Gasparsz, Eddonlida, Christina Cornelia Bon, Meky Matakena en Stoker 1ste Klas A. Najoan, Ferdinand van der Werff,

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

5 reacties op update februari van Imexbo.nl

 1. Hans Boers zegt:

  Dank voor plaatsen.
  Voor de Armeense bezoekers: Ook veel Armeense families onderzocht, die allen slachtoffer van de oorlog en of nasleep ervan werden.

 2. Humphry Goes zegt:

  Dear Hans, misschien hier een vreemde manier om te uiten hoezeer ik jouw werkzaamheden op internet heel erg waardeer. De tomeloze inzet waarop jij verhalen en gebeurtenissen verzamelt, en dat ook zo mooi vastlegt. Ik kijk er graag naar en meestal overvalt mij een zekere droefheid. “Van oude mensen en de dingen die voorbij gaan” schreef iemand zo mooi. Zeker nu laat ik er ook een traan bij, want daar, in dat mooie oude Indië ligt toch veel onze roots. Mijn overgrootvader (en -moeder??), mijn opa en oma, en natuurlijk mijn vader. Ik ervaar het ook als heel gelukkig dat mij in het verleden de mogelijkheden werden geschonken om een aantal plaatsen te mogen bezoeken.

  • Hans Boers zegt:

   Dank je wel Humpf….Ik doe het omdat er in het algemeen door de betreffende instanties zo weinig bij “elkaar geraapt” wordt in de persoonlijke dossiers bij die instanties, terwijl het eigenlijk toch voor het oprapen ligt. En dat is zo jammer, want ze waren allen met elkaar dat stukje op aarde waar de meeste lezers onder ons toe behoren/behoorden, namelijk het voormalig Ned.Indië en dat heden ten dage elke dag meer en meer in de vergetelheid raakt.

   Keep cool buddy en keep on going.

  • Miebet zegt:

   Humphrey, ben jij de Humphrey die met Hans Pieters is en die in Amsterdam Noord woonde? Zo neen, sorry voor het lastigvallen. Zo ja, zou je kontakt met me willen opnemen in verband met de situatie van Pieter IJ… en ook voor ‘old times sake…’
   Miebet

   • H.J.B. Goes zegt:

    Dag lieve Miebet, wat een wonder. Na zovele jaren!. Natuurlijk ben ik je niet vergeten. Maar in de lange tussentijd is er wel veel gebeurd en veranderd. Pieter IJpma hoort bij mij/ons verleden. Wel is het zo dat ik met bedroefd hart moet vermelden dat mijn Hansje vorig jaar december is overleden. Wellicht kan je ook via mijn email een bericht sturen – goepie2@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.