Jesse Klaver kookt Indisch

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Jesse Klaver kookt Indisch

 1. Gerrie Overweg zegt:

  Pekerjaan yang baik Jesse makanan Indisch yang lezat Selale menyengkan

 2. Bung Tolol zegt:

  Toch knap van Jesse ,dat hij zelf kookt zonder de hele dapur in de lucht te laten vliegen ! 👍👍👍

 3. Peter Petrone van den Broek zegt:

  Goh, Jesse Klaver kan Indisch koken. Kijk ik van op!

  Mijn vrouw kan Italiaans koken. Kijk ik ook elke dag van op!
  Vandaag kook ik eens voor de verandering: Pepesan van verse en biologische makreel met zelfgemaakte atjar van biologische of 0-Km groenten, hangt ervan af wat ik bij mijn groenteboer vind.

  Als Jesse Klaver ook iets voor Indischen doet of iets Indisch doet in de politiek, dan zijn we helemaal klaar in de keuken. Proud to be…….

 4. Jan A. Somers zegt:

  “Als Jesse Klaver ook iets voor Indischen doet of iets Indisch doet in de politiek” Hebt u op hem gestemd? Gewoon even bellen.

 5. Bung Tolol zegt:

  Ja Ik heb op Jesse gestemd , heb hem ook enige malen ontmoet of ik hem een interessante persoonlijkheid vind ? Nou niet echt Thierry is een stuk interessanter en ook veel begaafder ! Alleen op Thierry stem ik nooit of te nimmer ,hij heeft toch wel enige rare ideetjes w.b rassen ! Die a,s verkiezingen ga ik het eens bij die Partij v/d Dieren proberen ,de enige politieke partij ,die waarschuwde voor virussen veroorzaakt door de mens door manipulatie .Wat die biologische makreel betreft ,die kun je misschien in Italie kopen maar niet in Nederland ,Makreel is zo goedkoop ,daarom is het niet zakelijk interessant om die vis in kweekvijvers te kweken .Wat die Klaver betreft ,hij heeft zich volgens mij nooit uitgelaten over zijn Indisch zijn ,Mei Li Vos doet dat wel maar alleen tijdens verkiezingstijd ! 🤣🤣🤣 Als die Partij v/d Dieren nou een zeteltje of 15 kunnen verkrijgen ,hebben zij misschien een middel in handen om strengere wetten af te dwingen ,zodat die dieren ,vooral varkens en kippen een beter bestaan kunnen hebben .( Want zoals nu kan echt niet meer !)🤢🤢🤢Trouwens wat die aankomende verkiezingen betreft van 17 maart ,mensen van 70+ woonachtig in Nederland kunnen ook per post stemmen .👍👍👍

  • kembang merah zegt:

   Volgens mij is die Jesse Klaver van Marokkaanse afkomst dat heeft hij ooit eens gezegd…..Neen op die man zal ik nóóit stemmen….!!

   • Mocro Indo zegt:

    Vader, die verder niets met zijn opvoeding te maken heeft gehad, is van Marokkaanse origine, maar moeder was toch echt een Indo.
    Hij is door zijn Indische opa en oma opgevoed.

 6. Peter Perrone van den Broek zegt:

  Ik was lid van de JOVD, de jongeren vereniging van de VVD, een beetje racistisch, maar vergissen is menselijk. Toen ben ik overgestapt naar D66 en was politiek actief in Rotterdam. Ik heb het boek van Klaver over Economisme gelezen en ik kan niet ontkennen dat zin boek sympathiek over komt. Dat hij nooit in een kabinet zat, helpt natuurlijk ook. Over een paar weken zijn er verkiezingen en ik twijfel of ik Indisch stem of op de Partij voor Dieren.

  • Bung Tolol zegt:

   Stem maar op de Partij van de Indische dieren ! 👍👍👍 dus voor/tegen Sate babi en Sate Ayam .Ik ben niet tegen het eten van vlees maar in hemelsnaam zoals die varkens in Nederland gehouden worden …………….. hemeltergend !!🤢🤢🤢 Nederland “”Produceert 7x zoveel varkens als heel Indonesie maar Indonesie is 60 x zo groot als Nederland .Een varkens/vrouwtje/zeug ligt in een ijzeren kooi en haar puppies kunnen wel bij haar uiers komen voor de melk maar dat is ook alles ,moeder zeug kan niet even lekker met haar puppies knuffelen .

 7. Peter Petrone van den Broek zegt:

  Ik ben weliswaar niet Vegan, maar hou wel van dieren, vooral rundvlees vind ik lekker. Ik dacht dat de PvdD voor humaan slachten van dieren is. Ben ik ook voor.
  Ik heb net het stembiljet per mail ontvangen. Er staan wel heel veel partijen op. Ik heb nog tijd om de partijprogramma’s te lezen. Want zeg nou zelf BBB, is toch niet het hakkelende zusje van Brigit Bardot? en waar is de Partij voor de Bejaarden gebleven, nu is er wel 50Plus, zeker een nieuw produkt, worden die gesteund door Kaasboeren? Code Oranje hebben we ook hier in Italië, in mijn regio is er nu code geel.

  • Bung Tolol zegt:

   Nee ,die BBB is niet het hakkelende zusje van Brigitte Bardot ,zelfs niet het hakkelende broertje maar heet voluit Boer Burger Beweging ,je zult tevergeefs migranten en allochtonen bij hun zoeken ,dus eigenlijk moet er een B bij dus horen ze BBBB te heten ! Blanke Boer Burger Beweging .Hun belangrijkste punt : De Kamerplanten komen terug in de 2e Kamer en alle andere overheidsgebouwen .Voor meer frisse lucht en zuurstof .Dat bevordert gezond verstand .Ik zou er nog maar een B bijgooien Blohon Blanke Boer Burger Beweging ,dus BBBBB. 🤣🤣🤣

 8. Indorein zegt:

  Stem op een partij/partijtje waardoor je stem niet verloren gaat omdat die partij/partijtje gewoon niks te brokkelen heeft in het parlement. De democratie hier in NL is zo erg verwaterd dat kleine partijen alleen maar mogen ja-knikken op wat de grote partij (lees: VVD) voorschrijft. Dat is geen democratie meer, maar terreur van de grootste onder het mom van “we leven in een democratie en ieders mening is waardevol”. Volslagen flauwekul! Rutte regeert met ijzeren hand. Zijn wil geschiede! Desnoods met supersnelle aanpassingen van de wetgeving (in 1 dag !!!!!).

  De enige partijen die de terreur van de VVD kunnen bedwingen zijn de PVV en de PvdA. Gebleken is, dat D66 en CDA willoos aan de leiband van de VVD lopen; dus niet op die partijen stemmen.

 9. Peter Petrone van den Broek zegt:

  Ik heb het stembiljet gepakt, mijn ogen dichtgedaan en slinks met mijn vinger op het papier gewezen. Daarna heb ik aangewezen partij aangekruist en heb de kandidatenlijst gepakt (30 bladzijden maar ) en iemand met een allochtoonklinkende naam uitgekozen. De brief met alle documenten (3) moet ook nog luchtpost gefrankeerd worden. Dat gaat echt geld kosten maar ik heb mijn democratische plicht als mondig burger van het Koninkrijk gedaan.

  • Bung Tolol zegt:

   Ja diegene ,die in het buitenland zitten moeten zorgen dat er voldoende franco op de envelop zit ,dat is in Nederland niet nodig maar het is zo ingewikkeld ,als ik gewoon naar het stembureau ga ( Bij mij om de hoek 100 meter ) ben ik eerder klaar .Met ingewikkeld bedoel ik ,ik snap het nog wel een beetje maar die migranten en andere allochtonen echt niet ,die flikkeren de boel gewoon in de vuilnisbak .

 10. Peter Petrone van den Broek zegt:

  Apropos, welke emigranten en welke allochtonen mogen stemmen bij de 2de Kamerverkiezingen? En als ze mogen stemmen, waarom stemmen ze niet?
  En als ze wel stemmen, stemmen ze dan op code Oranje, de opzienbarende partij van ene De Mos? bij hem vergeleken is Fortijn of Boer Koekoek toch een verademing en toonbeeld van onkreukbaarheid. of vergis ik me?

  • Boeroeng zegt:

   Men moet de Nederlandse nationaliteit hebben om te kunnen stemmen voor de Tweede Kamer

   • A. Olive zegt:

    Moet je bewijzen dat je de nationaliteit hebt om te stemmen of hoeft dat niet zoals hier in Amerika?

    • Boeroeng zegt:

     Bij stemming in het stemlokaal moet men een identiteitsbewijs meebrengen en laten zien.
     Men heeft al lijsten van mensen die in dat stemlokaal mogen stemmen.
     En de nationaliteit is al automatisch gecheckt eerder .

    • Jan A. Somers zegt:

     Klopt allemaal Boeroeng. Ik ben vele jaren lid geweest van het team van een stembureau. Hartstikke leuk werk!

    • Jan A. Somers zegt:

     ff vergeten, ik doe dit al een paar jaar niet meer. Veel te vermoeiend. Je begint om zeven uur ‘s-ochtends en bent om twaalf uur ‘s-avonds klaar.

  • Bung Tolol zegt:

   Je moet inderdaad de Nederlandse nationaliteit hebben om te stemmen ,dat Richard de Mos niet echt het toonbeeld van onkreukbaarheid is ,wist die Indische Italiaan natuurlijk al ,Pim Fortuyn en Boer Koekoek waren dat trouwens ook niet echt ,Pim klungelde wat met Marokkaanse schandjongetjes en Boer Koekoek had een grote foto van Adolf H boven zijn bed ,Nederlandse politici en trouwens alle politici moet je gewoon vergelijken met tweede hands auto verkopers ,ze hemelen hun eigen producten hemelhoog op ,beloven je van alles en nog wat en na die verkiezingen lijden ze allemaal aan collectief geheugenverlies .Wat dat betreft heb ik toch een klein beetje zwak voor Donald Trump ,hij probeerde zijn beloften na te komen ,dat is in ieder geval al wat ! Hier beloven ze hun kiezers gouden bergen en na de verkiezingen proberen ze niet eens hun beloften waar te maken .Dat de animo bij migranten en ook jongeren niet erg hoog is om te stemmen ,begrijp ik wel ,vanaf 1990-2010 stemde ik ook niet meer ,nu wel weer maar voor hoe lang ? begin een beetje boson te worden van al die onbetrouwbare mannetjes en vrouwtjes .Ga daarom maar voor die dieren stemmen .👍👍👍 Dus Partij van de Binatangs nee niet van de Bintangs !🐱‍👤🐱‍🐉🐱‍🏍🐱‍💻🐱‍👓

   • A. Olive zegt:

    “Hij probeerde zijn beloften na te komen”
    Donald Trump is niet de enige want Joe Biden probeert dat ook. Hij probeert alles wat Trump heeft gedaan te niet te doen. Afbreken van de muur en zoveel mogelijk gedurende deze pandemic caravanen van emigranten binnen te halen met vele beloften. Duizenden criminelen die hier illegaal zijn mogen niet gedeporteerd worden Geen energy independence enz, enz. Ik begrijp niet waarom de democraten bang zijn dat Trump weer president wordt in 1924. De mensen hebben in de verkiezingen toch laten weten dat ze Trump niet willen hebben. Die verkiezingen waren toch eerlijk?

 11. Bung Tolol zegt:

  Die huidige en vroegere Nederlandse politici zijn voor geen ene meter te vertrouwen ,eigenlijk allemaal onbetrouwbare schoeljes ,er was maar een politicus van wereldformaat geweest in heel de geschiedenis van Nederland ! Wie dan ? Henk Sneevliet ! Henk Sneevliet ? Ja Henk Sneevliet ! een van de oprichters van de communistische partij van Indie ( Hij werd verbannen door de GG . Hoge afgevaardigde van de internationale Komintern en mede oprichter van de Chinese communistische partij onder de naam Marang .Henk Sneevliet werd opgepakt door de Duitsers en doodgeschoten .Sneevliet was geboren in Rotterdam maar maakte ook deel uit van de Amsterdamse gemeenteraad ,een belangrijk Metro station is naar hem vernoemd alsmede de Henk Sneevlietweg .Gelukkig gaf Amsterdam ( en ook Rotterdam ) hem de eer ,die hij verdiende .Een politicus van internationale faam ! Geen enkele Nederlandse politicus kon ooit maar in zijn schaduw staan .Sneevliet wordt nog steeds herdacht in China .

  • Jan A. Somers zegt:

   Vergweet Gortzak niet! Maar ja, de Amerikanen vonden communisten niet aardig. En de club van Rutte heeft toch een paar verkiezingen overleefd, ondanks uw stembusgang!

   • Bung Tolol zegt:

    Ja Henk Gortzak ,Paul de Groot ,Gerben Wagenaar etc mij wel bekend hr Somers maar Henk Gortzak was ook gevangen genomen door de Duitsers maar niet direct doodgeschoten zoals Henk Sneevliet ,Sneevliet was dan ook een hoge in de Internationale Komintern ,gewoon een top ( Communistische ) politicus ,Gortzak ,de Groot en Wagenaar mochten niet eens de schoenveters van Sneevliet vastknopen ! Rutte overleeft inderdaad vele verkiezingen maar dat hij vaak de eindstreep haalt ( alleen nu niet ) heeft hij in niet geringe mate te danken aan de P v/d A en GroenLinks .Als je Rutte vraagt ,aan wie hij de voorkeur geeft Jesse Klaver of Thierry Baudet ,zal hij volmondig toegeven “” Jesse Klaver !”” Mark Rutte wilde ook graag Groen Links bij zijn coalitie halen maar dat zou politieke zelfmoord zijn geweest van die Marokkaanse Indo .😎

 12. Peter Petrone van den Broek zegt:

  Maar Klaver is best interessant, anders dan vele politici is hij niet afkomstig uit de politieke kaste zoals Grapperhaus (ordehandhaver ha ha). Ferrar Klaver komt uit een echt migrantengezin, van eenvoudige afkomst en heeft zich omhoog gewerkt via vakbondsorganisaties. Als hij over maatschappelijke ongelijkheid praat, dan kan ik dat bij hem wel voorstellen. Als Baudet, toch duidelijk één van de kaste mij een tweedehands auto probeert te verkopen, dan ga ik als Grapperhaus toch maar mijn schoonmoeder op gepaste afstand omhelzen.

  Daarom kies ik uit solidariteit bij voorkeur politici met een migranten achtergrond, nou ja bij DENK aarzel ik wel, ook etnisch profileren heeft zo zijn grenzen.

  • Bung Tolol zegt:

   Het interessantste aan Jesse Klaver is inderdaad zijn afkomst :Papa Orang Marokko ,mama orang Indo maar Jesse is opgevoed door zijn beide Indische grootouders maar hij laat zich zelden of nooit uit over zijn achtergrond ! Moet /mag hij eigenlijk meer doen ! Thierry Baudet liet een keer een foto van hem zelf zien ,toen hij 16 jaar was “” Kijk zei hij toen ,hier zie je duidelijk mijn Indische trekken !”” Die DENK mensen komen oorspronkelijk van de P v/d A ,bij die laatste verkiezingen in 2017 mobiliseerden jonge Turken en jonge Marokkanen hun achterban om vooral te stemmen en dan natuurlijk op DENK ! Of zij dat nu weer doen na al dat onderlinge gekrakeel ? De P v/d A is van ouds her de partij van de arbeiders en de allochtonen maar arbeiders vooral Hollandse beginnen steeds rechtser te denken en allochtonen zijn nog steeds verspreid over vele partijen .Bij die BBB partij ,waarvan ik dacht dat het alleen Blanke Boeren en Burgers waren ,heb ik notabene een Indo “” ontdekt “” eentje van 28 jaar opgegroeid in een of ander stom boeren gehucht ,ik heb hem even aangehoord ,nou wist niet wat ik hoorde ! Het leek wel of een zo uit de kluit getrokken boer aan het woord was ,verstond er geen klap van ! maar hij sprak geen petjoh dat mag duidelijk wezen ,ik noem die indo van die BBB maar boer Krelis van de KTPI ( Kaum Tani Persatuan Indonesia ) Verenigde Indonesische boerenpartij ) Trouwens wie noemt een politieke partij tegenwoordig anno 2021 nog een Beweging ? Ja dat Anton Mussert dat deed o.k maar dat waren de jaren 30 v.d.v.e Bij BIJ 1 zitten ook veel jonge Indo,s ,zou best wel op hun willen stemmen maar ben bang dat ze de kiesdrempel niet halen ,dan is mijn stem weggegooid .😎😎😎

   • Boeroeng zegt:

    Jesse Klaver, Indische moeder van Indische oma en Roosendaalse vader Klaver.
    https://www.myheritage.nl/photo-1500151_184948462_184948462/raden-nganten-onken-geboren-moedjinem?fromAlbum=0&hidePreviousNextNavigation=1
    Zie deze link. De moeder van de oma van Jesse staat rechts met bril Ze is Johanna Elisabeth Schmitt-Onken
    In het midden de matriarch van dit gezin Onken: Raden Nganten Moedjinem

    • Bung Tolol zegt:

     Jesse Feras Klaver geboren 1986 te Roozendaal ( Brabant) zijn eerste voornaam en achternaam zijn van zijn Indische moeder gestorven 2017 op 51 jarige leeftijd ,zijn 2e naam heeft ie van zijn Marokkaanse vader ,die hij voor het eerst ontmoette in 2017 .Jesse heeft veel ambities en dat toont ie ook door maar mee te slijmen met Mark Rutte ! De echte Groen Links “‘Die Hard”” heeft dit inmiddels door en dat kan Jesse wel eens veel stemmen gaan kosten .Thierry Baudet heeft meer charisma ,welsprekendheid en intelligentie in zijn pink dan Jesse Klaver in zijn hele lichaam ,jammer dat Groen Links zo,n Leider/Lijder heeft heb wel op ze gestemd in 2017 maar beslist niet meer in maart 2021 ! Helaas komt Thierry ook niet in aanmerking ,terwijl ik hem toch met grote voorsprong het beste Nederlandse Kamerlid vind ! Ach Thierry Baudet krijgt zijn stemmen wel van Rechts Nederland .

    • Noordin zegt:

     heeft hij ooj nog een adelijke voormoeder.

 13. Petrone van den Broek zegt:

  Thierry Baudet is wel van de politieke kaste, als hij niet die achternaam had , dan is hij weliswaar slim, maar was gewoon fietser bij Uber geworden. Sociale mobiliteit bij de familie Baudet is 0. afgezien van dat, het ethische gehalte van hem is toch vergelijkbaar met oom Adolf. Laat dhr Bung Tolol eindelijk inhoud geven aan zijn achternaam. Wat is het verschil tussen Hitler en Baudet? Okay, Baudet is intelligent maar dat was dr. Mengele ook. Dat is geen criterium., ook niet voor Dhr Tolol, nou ja ik wil niet iedereen onder een kam scheren.

  Neem nou de IQ-test van Baudet op een asociaal medium: blank 110, Hispanic 90, Afro 75. Wat zou Baudet van het IQ van dhr Tolol zeggen of Indo in het algemeen.? Voor Baudet staat Indo gelijk aan halfbloed, minderwaardig , tenminste anders dan blank, een Untermensch?

  Ik geef dhr Tolol het voordeel van de twijfel.

  • Bung Tolol zegt:

   U moet eerst goed lezen ! Ik heb wel wat /enige bewondering voor de heer Baudet ,hij is jong ,zeer intelligent ,zeer belezen ,charmant ,ziet er goed uit ,kan goed piano spelen ,heeft zelfs enige of een academische titel en dan het belangrijkste zijn familie komt ook uit die voormalige kolonie Ned Indie ! Maar dan houdt het ook op ! Ik gruwel van sommige ideetjes van hem en dan zijn aanhang ook al jong en vooral blank ! Nee politiek zal ik altijd een tegenstander van Baudet zijn en blijven .Thierry is natuurlijk een Super Rechtse Mafketel maar als u had gezien hoe hij zich gedroeg tijdens die meeting op Urk gisteren ,ja hij ontkent gewoon dat Corona virus en geeft iedereen een hand en omhelst sommigen zelf ,hij heeft lak aan iedereen ! prachtig toch ! Zou ik Baudet een hand geven ? Ja hoor ! Zou ik op Baudet stemmen ? Nee hoor ! Over my death body ! Ik kan u wel verzekeren dat Baudet veel stemmen zal halen ,vooral door zijn anti-Corona houding en die krijgt ie van oud en jong Blank Nederland ,die allochtonen zullen zich wel twee keer bedenken voordat zij op hem stemmen ,dat bleek ook bij de Gemeenteraad verkiezing in Amsterdam ,zijn partij kreeg geen poot aan de grond ,ik stemde toen op Sylvana Simons .( Allochtonen hebben bij mij een streepje voor 👍👍👍

 14. Jan A. Somers zegt:

  En wat zou Jesse Klaver hier allemaal van vinden? Gewoon blijven koken.

  • Bung Tolol zegt:

   Hoop dat Jesse beter kookt ,dan dat hij oppositie voert ,hij kan beter een andere achternaam kiezen b.v Jesse Rutte .dan kan hij klaver jassen met Mark Rutte .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.