Roosendaalse Raoul mag script schrijven voor Netflix NL

Raoul ( website en bron foto) bedacht een film over de genoodzaakte terugkeer van een mislukte muzikant naar zijn ouderlijk huis in een Molukse wijk. Daar gaat de muzikant op zoek naar de betekenis van zijn identiteit en plek binnen die wijk en de Nederlandse maatschappij erbuiten. “Ik heb een Moluks/Indische vader en ik heb ook Molukse vrienden”, vertelt Raoul. “Netflix is erg op zoek naar inclusievere verhalen en over Molukkers is eigenlijk nog nooit iets gemaakt. De enige twee films over Molukkers gaan over de treinkapingen in 1975 en 1977, maar dat is slechts één perspectief. Het is een hele warme gemeenschap en ze ook veel goede dingen gedaan.” Volgens Raoul hoeft de film niet alleen maar positief te zijn. “Maar het moet mensen wél een bredere blik geven over Molukkers in Nederland.   internetbode.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.