Read what our new team members have to say – The Indo Project


We are happy to introduce our new team members. Read what motivated them to join. The Indo Project has ambitious goals. In order to grow and achieve our mission, we are continuously seeking contributors, who are proficient, share our passion and enthusiasm.    The Indo Project

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Read what our new team members have to say – The Indo Project

  1. R.L. Mertens zegt:

    @TIP; ‘ambitious goals etc.’- Geweldig/proficiat met jullie! Zie, dat zelfs vele jongeren(3e.gen.?) in het buitenland; reageren! Poekoel teroes zeiden wij het toen(go for broke!) Hier is nu van hetzelfde aan de gang; oa tracing your roots ea. – En dan beweren sommige I4E oudjes(!) dat de jeugd/hun klein/ kinderen zich niet meer voor onze afkomst interesseren. – Van schrijfster Maria Dermoût; Een volk zonder geschiedenis….Is als een boom zonder wortels….Dan sterft het. (uit) .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.