Mail

Is er iemand die informatie heeft over mijn oom Hendrik Lammerts (geboren in Warfhuizen 14 juni 1911). Ik ben op zoek naar info over het verblijf van Hendrik Lammerts in Indië van September 1938 t/m Augustus 1945. Hendrik werkte als krijgsgevangene aan de Pakan Baroe spoorlijn van Mei 1944 t/m Augustus 1945. Ook informatie over deze periode is welkom. Hendrik heeft een dagboek geschreven over deze verschrikkelijke tijd. Helaas is het dagboek verdwenen. Heeft iemand tips?

Iedere info is van harte welkom! Reacties kunt u mailen naar : harrylammerts@upcmail.nl
Ik hoor graag van u.  Met vriendelijke groet,  Harry Lammerts

Zijn interneringskaart.

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

3 reacties op Mail

  1. Moeder roept zoontjelief van 7 jaar,boos om niet in de kamer van de BABOE tegluuren.”Domme jongen om zo’n lelijke baboe tebegluuren”!.Anwoordt van de jongetje” Ik ga vader begluuren daar binnen met zijn bewegende kont!””” DIT IS EEN KOLONALE MOP!

  2. Harry Lammerts zegt:

    hallo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.