Crowdfunding boek ‘Wortelzucht’

Waar gaat het boek over. ‘Wortelzucht’ is een autobiografische en historische ontdekkingsreis naar de oorsprong van de dertien verschillende etniciteiten in het DNA van auteur Marcel van Kanten, nazaat van eeuwenoude kleurrijke Afro-Surinaamse- en Nederlands-Indische families. Hij onderzoekt de multiculturele wereld in hem en zoekt zijn plek in een snel veranderende wereld.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Crowdfunding boek ‘Wortelzucht’

  1. Anoniem zegt:

    “Aanbevelingen voor boek Wortelzucht

    Emeritus Professor Humphrey Lamur, Surinaamse socioloog en cultureel-antropoloog en voormalig hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, bekend van openbaarmaking van de Surinaamse slavenregisters: “Het boek van Marcel van Kanten, getiteld ‘Wortelzucht’ is onder andere gebaseerd op informatie over de Surinaamse suikerplantages Brouwerslust en De Resolutie waar zijn voorouders als slaafgemaakten hebben gewerkt. De publicatie levert een belangrijke bijdrage aan de kennis van de geschiedenis van Suriname, in het bijzonder van het slavernijverleden. Dit is van groot belang gezien de toenemende belangstelling voor verschillende aspecten van de slavernij zowel bij Surinamers als bij Nederlanders van Surinaamse afkomst.”

    Als de professor en anderen het zo’n bijzonder en belangrijk boek vinden, waarom hebben zij dan geen uitgerij weten te interesseren in het uitgeven van het boek, op kosten van de uitgeverij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.