Duitse vrouwen in Japanse seksslavernij

Zie de scan in leesbare grootte met deze link

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Duitse vrouwen in Japanse seksslavernij

 1. Nooit van gehoort.Maar de Hollanders zijn hiermee toch maar eerder dan de Japanners begonnen om trots te zijn, dat Holland 250 troostmeisjs had gezonden voor hun soldaten in de Atjeh Oorlog van 7 November 1873. De met hun aantal zelf harder moesten werken dan de Japanse.

  • Mister Bule zegt:

   In de tweede helft van de 16e eeuw werden al veel slaven uit bijvoorbeeld de Bengalen gehaald en gekocht door het sultanaat van Aceh. Men had personeel nodig op plantages, tin- en goudmijnen maar ook als strijders / soldaten. En in het paleis werden toen al meer dan 3.000 vrouwen te werk gesteld, later zelfs veel meer. Vaak voor huishoudelijke taken maar er waren ook slaven beschikbaar voor de ‘noden van het moment’.

   Baas boven baas.

   Als er trouwens één leger is dat wel berucht is voor sexuele geweld- en misdaden, is het dat van Japan. Ongelofelijk wat die in bijvoorbeeld China en Korea hebben uitgehaald, de verkrachtingen en sadistische moorden zijn ontelbaar.

   Soms was het aanbieden van troostmeisjes bijna een noodzakelijk kwaad om de burger bevolking enigszins te beschermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.