Wortels, waar dan ?

Dit najaar gaat stichting Zieraad richting het Zuiden met Tracing Your Roots: op zoek naar wortels in Indië/Indonesië.. Woon jij in Limburg,  of ben je geboren en/of opgegroeid in Limburg  en nu voor studie of werk woonachtig in een ander deel van Nederland. Maar je familie woont nog steeds in Limburg\ en zelf ben je er ook regelmatig. Dan is dit je kans om samen met een groep van gelijkgestemde jongeren met wortels in Indië/Indonesië op zoek te gaan naar jouw familiegeschiedenis.  Stichting Zieraad

Ken je de verhalen van je Indische (groot-)ouders en zoek je nu de bronnen erbij, of had je juist te maken met een zwijgende generatie? Voor belangstellenden in Indische familiegeschiedenis biedt het CBG op dinsdag 27 oktober het gratis webinar ‘Je Indische stamboom’.
Maand van de Geschiedenis

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.