Omroep Bersama | Geen erfgoed zonder geschiedenis.

Omroep Bersama wil wekelijks Nederlands-Indische culturele programma’s aanbieden via de radio-, televisie- en online-kanalen van de NPO. Onderscheidende programma’s met een warm hart voor onze rijke gezamenlijke Nederlands-Indische cultuur en met een moderne, hedendaagse blik op ons verleden, niet politiek of religieus gekleurd. Bedoeld voor de hele Nederlands-Indische gemeenschap, maar ook voor de rest van Nederland die hierdoor kennis kan nemen van het cultureel erfgoed en de geschiedenis.
Om dit te kunnen doen hebben wij 50.000 leden nodig!

Omroep Bersama is een omroepvereniging. De leden worden vertegenwoordigd door een ledenraad. De vereniging wordt bestuurd door Nadadja Kemper en San Fu Maltha. Nadadja Kemper heeft al 22 jaar een eigen mediabedrijf en produceerde al eerder succesvolle documentaires over Nederlands-Indische onderwerpen als ‘The Year 2602’ en ‘Buitenkampers’. San Fu Maltha is producent van o.a. de internationale bioscoophit ’Zwartboek’ en werkt momenteel aan de verfilming van Couperus’ klassieker ’De Stille Kracht’.
——
Wil je ons helpen door lid te worden van Omroep Bersama ? Dat kan voor slechts €5,72!

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.