Ode aan Inam – Stichting Zieraad

 Wat ben ik blij en dankbaar dat ik afgelopen maand heb kunnen meedoen met Tracing Your Roots 35+. De online cursus bood niet alleen interessante gastlessen en hulplijnen bij het zoeken in allerlei bronnen, ik heb ook intens genoten van de verhalen van mede-cursisten!And last but not least … vond ik tijdens mijn zoektocht ook nog een achternicht, die mij prachtige foto’s heeft gegeven en zijn er opnieuw waardevolle gesprekken op gang gekomen met mijn vader en mijn tante!De afgelopen vijf weken zijn een magische ontdekkingsreis geworden naar de ouders van mijn vaders moeder, Ernastine Louise van der Mark. Van mijn vader wist ik dat mijn oma Erna in Soekaboemi is geboren als dochter van een Europese broodbakker en een Inlandse vrouw.  Stichting Zieraad

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.