Zes mensen in Duitsland naar ziekenhuis en postkantoor ontruimd door ‘stinkvrucht’

In Duitsland is een postkantoor ontruimd en zijn zes medewerkers afgevoerd naar het ziekenhuis vanwege een verdacht pakketje. Tientallen hulpverleners moesten eraan te pas komen voordat werd ontdekt dat het om de exotische ‘stinkvrucht’ doerian ging.    RTL Nieuws

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zes mensen in Duitsland naar ziekenhuis en postkantoor ontruimd door ‘stinkvrucht’

 1. R Geenen zegt:

  Ha, ha, daar moet ik wel om lachen. Voor mij is het een van de heerlijkste vruchten op de wereld.
  Gisteren nog gegeten.

 2. Duitsers hebben weinig humor maar ik vind dit lachwekkend………

 3. Robert zegt:

  Nu nog een pakketje sturen naar hen met Trassi.

 4. Renato Roos zegt:

  Wat een onzin. Ze zien toch gelijk dat het een vrucht is. En dan ook nog 6 mensen naar het ziekenhuis gebracht. Wat een geld verspilling. Het is ook bekend dat je deze vrucht niet het vliegtuig mag meenemen. En in een 4 of 5 sterren hotel staat er bordje met een roodkruis er door heen met foto.. Maar leuk om de krant vol te krijgen in tijden van Corona , weer is iets anders

 5. Jan A. Somers zegt:

  Uit de tekst begreep ik dat het om ‘stink’ ging. En het ging in eerste instantie niet om de vrucht maar om een stinkend pakketje. Klopt toch? En bij een onbekende, sterke of stinkende geur, is het een ‘verdacht’ pakketje, en moet de overheid wel in actie komen. Ons op zichzelf niet riekende aardgas wordt niet voor niets een vies luchtje meegegeven, inderdaad op basis van waterstofsulfide, rotte-eieren-lucht.
  Een paar jaar geleden waarschuwde ik met 112 de politie vanwege het continu gepiep van het rookalarm bij onze achterburen. Na geen gehoor op aanbellen werd wel de voordeur ingetrapt. Buurman was wel begonnen met eieren bakken, maar meteen naar zijn werk gegaan. Kort daarna net zoiets bij onze overbuurman, maar wij hadden een sleutel van zijn huis. Konden wij zelf verhelpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.