Oud nieuws: toch leuk weer te zien

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/250919/Vals_Plat.html

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oud nieuws: toch leuk weer te zien

 1. R Geenen zegt:

  Ik mag het niet weer bekijken van mijn locatie. Wat zijn die organisaties toch een stelletje zijkers.

  • Ronereon zegt:

   Heer RG, gebruik VPN om de geo-blokkade te omzeilen. Beter dan proxyservers en p2p. Sommige diensten detecteren VPN echter. Bepaalde VPN’s kunnen deze blokkades omzeilen. NB : leef wel de regels en wetgeving na die in uw regio van toepassing zijn bij het omzeilen. Geniet van uw tempo belanda favo’s. Succes !

   • R Geenen zegt:

    Ik heb dat VPN manier al diverse malen toegepast. Bij Europa Cub wedstrijden werkt het prima.
    Bij Ned. TV ben ik toch een paar keren geweigerd. Heb in de Google Store VPN gevonden onder naam Ninja Proxy. Heeft een Amsterdamse IP verbinding.
    Was erg nieuwsgierig naar dat program, want kijkend naar de foto, dacht ik dat het een halve gare Indo figuur was. Wel het blijkt inderdaad het geval te zijn. Moet maar enkele reis naar Indonesie maken. Heb verder uitgekeken tot het einde. Inhoudloos. Geldverspilling. Of is dat wat ik zag een aanwijzing van de huidige Nederlandse bevolking?

 2. Bung Tolol zegt:

  Het gaat om een Indo ,die zich niet in een hokje wil laten passen ,gewoon hij wil zijn eigen leven leiden ,helemaal o.k alleen hij stelt zich daarmee buiten de maatschappij ,die zulk gedrag niet tolereert is dat erg ? Helemaal niet als je erg rijk bent ! maar als je nog aan het werk bent of werkzoekende heb je een probleem . Ik heb erg veel respect voor hem ,alleen hij is een beetje ADHD ,hij woont ook in Amsterdam ,hoop hem nog eens te ontmoeten .

  • R Geenen zegt:

   @@alleen hij is een beetje ADHD@@
   Ik weet niet wat er in zijn bovenkamer gebeurd. Vermoedelijk heeft alles nog op een rijtje, maar niet in de juiste volgorde. Als je dat ADHD noemt, ok. Maar dan heeft de tv-film maker zeer zeker ook ADHD. Het hele program bestaat uit figuren, die het niet helemaal niet zo zien zitten. In ieder geval is er geen een bij, die aan zijn of haar toekomst denkt en succes wil hebben. Wat een maatschappij!

  • Arthur Olive zegt:

   Ik weet niet of deze man ADHD heeft maar toen ik een video zag van hem en hoe hij omging en vertelde over zijn bromfiets gaf hij mij wel het gevoel dat hij objectophilia had.
   Er was iets abnormaal.

 3. Bert Krontjong zegt:

  In de jaren 80 v.d.v.e en ook daarvoor wemelde het van dit soort kleurrijke figuren in Amsterdam ,je ziet ze steeds minder .Er kwam eens een dame naar mij toe om 24.00 uur ,totaal van slag en zeer nerveus “” Meneer “” vroeg ze aan mij “” Wilt u alsublieft met mij meelopen naar mijn auto,daar ligt een man in te slapen !”” Ik wist meteen hoe de vork in de steel zat ,”” U heeft uw auto zeker niet afgesloten ?”” Nee zei ze ,enfin wij er naar toe ,en zie ik hem slapen op de achterbank ,een grote oude Creool ,genaamd kapitein ( Hij was vroeger zeeman ) Mevrouw zei ik tegen haar “” Mevrouw ,dit is nou kapitein ,feitelijk heeft hij op uw auto gepast ,want let op ,u zult niks missen “” Als u hem nou een tientje geeft ,is hij zo weg ,alleen uw auto zal wel een tijdje stinken ,want kapitein gaat maar 1x per maand in bad ,als hij zijn pensioen krijgt “” Nou die vrouw blij ,kapitein ook ! Stel dat dit voorval zich niet in Amsterdam maar in een van die zuidelijke Staten van Amerika had afgespeeld in die jaren en die vrouw ging er met een “” Redneck “” politieman naar toe ,nou die redneck had er meteen op los geslagen op die “”Nigger”” Trouwens hier in Nederland heb je ook van dat soort “”Redneck”” politiemannen ,die zijn allergisch voor alles wat buitenlander is ,vaak komen ze uit stille afgelegen dorpjes en zijn z,g zeer kerkelijk zeg maar gereformeerd ( Die knijpen de kat in het donker )+ 5 jaar geleden stierf Mitch Hernandez door een nekklem in Den Haag ,precies op de zelfde manier als Floyd uit Amerika ,door 3 agenten die zijn keel dichtknepen ,zij zijn er alle 3 met een berisping afgekomen ,Mitch Hernandez was een gekleurde Arubaan ,net overgekomen voor 2 weekjes vacantie ,hij ging in een lijkenzak terug ,gelukkig komen die agenten in Amerika er niet zo bekaaid van af ,alleen dat gewijs naar Amerika stoort mij ,hier gebeurt het ook en die “”Redneck”” agenten uit Holland worden ook nog eens de hand boven het hoofd gehouden.hypocriet als de hel !

  • Ronereon zegt:

   Beste BK, grondig met uw visie eens. Het vingerwijzen naar, amplifieren en hijacken van de case ‘Floyd’ door links extreme groepen, media meeschreeuwers maar ook het gros van zich gewoon noemende mensen (n.b. vergeet niet het politiek activisme van Femke H.) hier ten lande gaat volledig voorbij aan wat hier al decennia gebeurt (en de tijd daarvoor). Complete ignorantie, beter weten en schone handen. De case van Mike is m.n. illustratief en indicatief voor het m.i. ingeworteld racisme in Nederland, gevolg van een combinatie van religieuze orthodoxie, beschavingsmissie en een zelfbeeld van superioriteit. Ter herinnering : verboden voor honden en Javanen !

  • R Geenen zegt:

   Toch ben ik blij dat je ook de woorden zuidelijke staten er bij haalt. Want het is inderdaad zo, dat daar meer discriminatie plaats vind. De meeste kranten en Nederland en ook het TV nieuws spreken over Amerika. En men moet eigenlijk spreken van de Verenigde Staten van Amerika. Iedere staat heeft zijn eigen regering met aan het hoofd een gekozen Gouverneur. Eigenlijk vergelijkbaar met de Europese Gemeenschap. Wat dat betref heb ik bezwaar tegen de Nl media.
   In Italië heerst ook discriminatie. Maar hier wordt toch ook niet geschreven dat heel Europa dan discrimineert.

  • Arthur Olive zegt:

   Deze “Bad Cops” worden beschermd door de politie unies in Amerika.

 4. Jan A. Somers zegt:

  Ik vind zo’n rare figuur af en toe tussen al dat gewone volk wel leuk. Weer eens wat anders En ze bijten niet. Misschien heeft hij een of ander isme. Nou ja, dan heeft hij tenminste iets.

  • R Geenen zegt:

   @@Misschien heeft hij een of ander isme. Nou ja, dan heeft hij tenminste iets.@@
   @@
   Ik vind zo’n rare figuur af en toe tussen al dat gewone volk wel leuk.@@
   Vindt U het leuk over de gebreken en kwalen van anderen plezier te hebben?

  • Arthur Olive zegt:

   “Ik vind zo’n rare figuur af en toe tussen al dat gewone volk wel leuk.”
   Zo’n raar figuur in een demonstratie van de Indische kwestie geeft de verkeerde indruk.
   Er is een tijd en een plaats voor alles maar zo’n figuur zou ook een verkeerde indruk van u maken heer Somers als hij voorop al dansende in uw funeral procession zou lopen.

   • Jan A. Somers zegt:

    Die verkleedpartij is zijn plezier. Ik heb er geen last van. Wat denken anderen van de oude kleren die ik draag? Heb ik geen last van. We leven in een vrij land hoor! En over een funeral procession heeft niemand het. Als hij daar verdwaald bij zou raken, dan zeg je toch gewoon: wegwezen! Wat te denken van al die mensen die met een batikhemd aan denken dat ze Indisch zijn?

    • R Geenen zegt:

     @Wat te denken van al die mensen die met een batikhemd aan denken dat ze Indisch zijn?@
     Dan hebben ze in hun hoofd zaagsel

 5. Ronereon zegt:

  RG, je maakt me onbedaarlijk aan het lachen ! Rum !!!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.