Geen Tong Tong Fair in 2020

De 62e Tong Tong Fair zal niet in september 2020 plaatsvinden maar verhuist naar 2021.

Afgelopen maart leek uitstel naar september 2020 nog een reële mogelijkheid en een optie waaraan de meeste standhouders en artiesten graag wilden meewerken. Ook de gemeente Den Haag wilde haar schouders onder september 2020 zetten.

Met het verstrijken van de tijd is die mogelijkheid steeds minder realistisch geworden. Ook al staat de regering momenteel evenementen toe na 1 september 2020, waarschijnlijk zullen die aan strikte voorwaarden moeten voldoen zoals de norm van 1,5 meter afstand. Of het wordt ouderen afgeraden drukbezochte locaties te bezoeken. De consequentie zou zijn dat we geen échte Tong Tong Fair kunnen vieren, met alle generaties door elkaar en hartelijke begroetingen op elke vierkante meter.  Tong Tong Fair

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen, TTF 2020. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.