Indische Melati-campagne ontmoet veel sympathie

Even was er twijfel bij het Platform Indische Organisaties Nijmegen of de campagne wel moest worden voortgezet. Toch is besloten ermee door te gaan. Hij past immers goed in deze tijd van onzekere gevoelens. Voor het dragen van een speld hoeft men bovendien niet met anderen in fysiek contact te komen. Het dragen ervan is een persoonlijke daad van solidariteit met de Nederlands-Indische gemeenschap van Nederland in het algemeen en die van Nijmegen in het bijzonder.

Inmiddels staat de teller op bijna 60 dragers. Onder hen: cardioloog Angela Maas, burgemeester Hubert Bruls, politicus Rob Jetten, cabaretier Pieter Derks,  oud burgemeester Ed d’Hondt, generaal b.d. Peter van Uhm, fotograaf Jan Banning, klimaatwetenschapper Heleen de Coninck, documentairemaker Sinan Can, museumdirecteur Hedwig Saam, Nijmegenaar van het Jaar Qader Shafiq, Vierdaagsefeestendirecteur Leo Weterings en vele andere prominente Nijmegenaren. De complete lijst is te vinden op http://www.stichtingpion.nl.   Nijmegen-Oost.nl

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.